Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BITKA v dome Dary Rolins: Znalecký posudok odhalil PRAVDU!

Dara Rolins
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Polícia už skončila s vyšetrovaním bitky, ktorá sa koncom novembra odohrala v dome speváčky Dary Rolins. Znalec z príslušného oboru vypracoval posudok, ktorý odhalil pravdu o útočníkovi.

V posledný novembrový utorok došlo v dome Dary Rolins k incidentu, pri ktorom sa jej partner Pavel Nedvěd zaplietol do bitky. „Čas výjazdu 22:05. V Tuchoměřiciach sme ošetrili muža (ročník 1992) s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom. Po ošetrení bol prevezený do motolskej nemocnice,“ informovala policajná hovorkyňa. 

Slovenská speváčka sa neskôr vyjadrila, že dotyčný muž sa neobjavil pri jej dome prvý raz. Už niekoľkokrát predtým sa dobýjal dnu. Minimálne dvakrát vraj kvôli nemu volala políciu. „29. 11. neskoro v noci pri vchádzaní do garáže vnikol do môjho domu cudzí agresívny muž. Skôr blázon, ktorý pri našom dome nebol prvýkrát,“ uviedla pre český Blesk, pričom slovo blázon použila v rozprávaní o incidente a predchádzajúcich skúsenostiam s týmto mužom viackrát. 

A nakoniec jej dal za pravdu aj odborník. Polícia totiž už prípad prešetrovať prestala a podľa slov hovorkyne Barbory Schneeweissovej je výrok odborníka jednoznačný. „Na základe znaleckého posudku bola udalosť odložená pre nepríčetnosť útočiaceho muža,” povedala pre portál Život v Česku. Ako dodala, prípadom sa ešte zaoberá súd, ktorý bude skúmať možnosť uloženia ochranného opatrenia. 

So samotnou Darou sa nám skontaktovať nepodarilo, na zaslanú otázku ohľadom znaleckého posudku zatiaľ neodpovedala. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu