Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Extrémne vydesená Češka: Nepríjemné prebudenie... Volala POLÍCIU na Leoša Mareša!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (3)
Leoš Mareš (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Tak takéto prebudenie si nepraje nikto. Istá Češka sa v skorých ranných hodinách zobudila na to, ako jej niekto mláti na dvere. A ohlásil sa za nimi Leoš Mareš!

Česká rodina pokojne spala vo svojom dome, keď sa zrazu okolo piatej hodiny ráno ozvali strašné rany na ich vchodové dvere. Ešte väčší šok prišiel, keď sa spýtali, kto sa k nim dobýja. Muž vyhlásil, že je Leoš Mareš. 

Extrémne vydesená Češka: Nepríjemné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Či už mu to verili alebo nie, zavolali radšej políciu. No muž sa nakoniec vyparil ešte pred príchodom mužov zákona. Žena sa následne rozhodla skontaktovať samotného moderátora. V čase písania správy už mala celú situáciu predýchanú a Marešovi ju opisovala ako príbeh pre pobavenie. 

Priznala však, že v aktuálnom čase jej nebolo všetko jedno. „Strašné! Trochu vydesenia v skorých ranných hodinách a ešte tu máme od včera požičané deti. Teraz sa tomu už smejeme,” opísala Češka. 

V Marešov prospech hovorí aj to, že v čase tohto incidentu bol na dovolenke a neskôr zverejnil zábery priamo z lietadla, ktorým na ceste domov hádzali turbulencie. Hoci teraz sa už všetci aktéri nad týmito udalosťami iba pousmejú, moderátor určite dúfa, že už sa za neho nikto nebude vydávať a obťažovať ľudí. 

Extrémne vydesená Češka: Nepríjemné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LM)

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu