Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nešikovný Mareš si pochrámal prst: Pchal ho, kam nemal… Jejda, Leoooš!

Leoš Mareš si dochrámal prst. Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš si dochrámal prst. (Zdroj: Instagram L.M.)

ŠPANIELSKO - Známy český moderátor Leoš Mareš (46) odletel so svojou rodinkou užiť si dovolenku v slnečnej Marbelle. No ale ešte predtým sa mu stala malá nehoda. Dochrámal si prst... Pchal ho, kam nemal!

Aj známym tváram so šoubiznisu sa občas zadarí a zákon schválnosti hovorí, že k úrazu prichádza pri tých najbanálnejších veciach. Svoje by o tom aktuálne vedel hovoriť český moderátor Leoš Mareš, ktorý v týchto dňoch zverejnil fotku zo súkromného lietadla. A pozornému oku jeho sledovateľov neušlo, že má niečo s prstom. Ten mal totiž zafixovaný v dlahe.

Galéria: Leoš Mareš

„Kam ste strkali ten prstík,“ zisťoval hneď jeden z fanúšikov. A Leoš sa nič nesnažil tajiť - v skratke, strkal ho tam, kam nema. Nepohodol sa s lehátkom a pricvikol si ho. „Kamarátske lehátko a šikovný moderátor,“ vtipne zareagoval otecko na nepríjemnú situáciu. Nuž, nabudúce si pri manipulácii s ležadlom dá už väčší pozor. Faktom však je, že dovolenku si bude musieť známy Čech vychutnať bez fungujúceho prostredníka. Prajeme skoré zotavenie!

Nešikovný Mareš si pochrámal
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Nešikovný Mareš si pochrámal
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu