Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Víťazka Superstar HORE BEZ: Najprv sa hanbila, ale potom… Vrrr!

Tereza Mašková
Tereza Mašková (Zdroj: Instagram T.M.)

PRAHA - Víťazka Superstar (26) odhodila úplne všetky zábrany. Po prvýkrát sa ukázala hore bez a nahou snímkou vyrazila všetkým dych. To vyžadovalo ale poriadnu dávku odvahy!

Tereza Mašková sa stala víťazkou Superstar v roku 2018. V tom čase pútala pozornosť nielen famóznym spevom, ale hlavne svojou hrivou. Výrazná farba sa dala považovať za jej poznávací znak a vďaka nemu bola ľahko zapamätateľná.

Ružovej sa nezbavila ani po štyroch rokoch od súťaže. Vyzerá to tak, že zmena účesu sa nechystá a bude mu verná ešte dlho. Tentoraz však do očí udrelo niečo iné než jej farebné vlasy!

Galéria: Tereza Mašková

Speváčka totiž aktuálne odhodila svoje zábrany. Na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, ktorou určite zaskočila všetkých sledovateľov. Ukázala sa hore bez! O to je to prekvapivejšie, pretože nikdy predtým to nespravila.

Trvalo jej naozaj dlhý čas, kým sa odhodlala takto ukázať. „Už pomaly 2 roky mám túto fotku odloženú a nemala som odvahu ju publikovať. Teraz už mám,“ priznala otvorene. Nahým záberom vyrazila dych najmä ženám. Prejavili jej obdiv a podporu. „Mala tu byť už dávno,“ znel komentár od istej Terezinej fanúšičky. „Nebol absolútne dôvod váhať,“ podporila ju ďalšia.

Samotná fotografia pôsobí decentne a presne zapadá do Terezinho štýlu. Krásna a jemná.

Viac o téme: Tereza Mašková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu