Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ciberej a Rolins kedysi a dnes: Ona stále SEXI a… Je TOTO vôbec on?!

Dara Rolins a Bruno Ciberej Zobraziť galériu (13)
Dara Rolins a Bruno Ciberej (Zdroj: Instagram B.C./Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Známy slovenský moderátor Branislav Bruno Ciberej (43) zverejnil fotografiu spred 13 rokov, kde je spolu s popovou speváčkou Darou Rolins (49). Neuveriteľné je, že Dara vyzerá, akoby sa ani nezmenila a on je zase celkom iný. Je to vôbec Bruno?

Čas letí neúprosne rýchlo a starnutie sa do určitej miery podpisuje na každom z nás. U niekoho je proces viditeľnejší a zase na niekom ani len nebadať, že by sa menil.

Nedávno na sociálnej sieti slovenskému moderátorovi vyskočila príjemná spomienka z roku 2009, kde je na fotke s krásnou popovou hviezdou Darou Rolins. „Ako letí čas (14. 8. 2009), aj keď vyzeráme stále rovnako,“ napísal Bruno pod tento záber na instagrame.

Ciberej a Rolins kedysi
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram B.C.)

Na zábere módny guru pôsobí ako mladý neostrieľaný chlapec zo šoubiznisu. Jeho zmena je až šokujúca. Je to vôbec on? Ten mierne preľaknutý chlapček s ofinou a okuliarmi je už dávno minulosťou.

Hoci mu pribudlo pár šedín a kíl navyše, čo je pochopiteľné vplyvom veku, stále je to veľký sympaťák, ktorý ovláda svoje remeslo a prácu s mikrofónom pred kamerou ľavou zadnou. Ako sa hovorí, zreje skutočne ako kvalitné víno. V súčasnosti ho môžete pravidelne vídať v Ranných novinách televízie Joj.  

Ciberej a Rolins kedysi
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram B.C.)

No a na Darinke akoby sa ani zub času nepodpísal a pribúdalo jej len pomyselné číslo, ale žiadne vrásky. Je až zarážajúce, ako po toľkých rokoch dobre vyzerá. Stále je rovnako zdravo sebavedomá, usmievavá a sexi. Ako to len robí, že pôsobí ako pred tými trinástimi rokmi, keď sa odfotila s Brunom?

Ciberej a Rolins kedysi
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Je vidno, že Dara sa o seba naozaj veľmi dobre stará a momentálne aj žiari šťastím po boku bývalého futbalistu Pavla Nedvěda a ten jej veru starosti nerobí, ale práve naopak. Napriek plynúcemu času a rôznym zmenám si Bruno a Dara udržali krásny kamarátsky vzťah dodnes.

Viac o téme: Dara RolinsBruno Ciberej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu