Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Konečne ochladenie: Ďalšia moderátorka včera doplatila na horúčavy!

Mária Zelinová a Dagmar Dianová Zobraziť galériu (3)
Mária Zelinová a Dagmar Dianová (Zdroj: Instagram MZ)

BANSKÁ BYSTRICA - Vlna horúčav už spôsobila škody na prírode a podpísala sa aj na zdraví mnohých ľudí. Pred pár dňami sa v priamom prenose zosypal markizácky redaktor, ktorý monitoroval situáciu na kúpaliskách. Včera zas prišlo zle moderátorke Fun Rádia Márii Zelinovej.

Keď regionálny redaktor Markízy počas minulého týždňa monitoroval celý deň situáciu v súvislosti s extrémnymi horúčavami, nakoniec nebol schopný v priamom prenose ani poriadne hovoriť. 

Moderátori v rádiu to mávajú ľahšie, keďže zvyknú pracovať v klimatizovaných priestoroch. Fun Rádio ale v posledných dňoch tiež vysiela z terénu, konkrétne z Banskej Bystrice. Redaktori a ďalší personál trávia čas v improvizovanom presklenom štúdiu. 

Konečne ochladenie: Ďalšia moderátorka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Teploty evidentne včera vystúpili pre niektorých už do neúnosnej miery. Mária Zelinová priznala, že s ňou horúčava poriadne zamávala. „Mňa už vyplo z tepla. Taký točihlav, že dovidenia. Musela som si ľahnúť,” zverila sa svojim fanúšikom na sieti Instagram. 

Našťastie, moderátorka túto situáciu zvládla a zdá sa, že si dopriala dostatočný oddych aj prísun tekutín, a tak bola zakrátko už v poriadku. A dnes prišlo konečne vytúžené ochladenie...

Konečne ochladenie: Ďalšia moderátorka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu