Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Český spevák sa chcel otráviť: Prežil, ale... DOŽIVOTNÉ NÁSLEDKY!

Bohuš Matuš Zobraziť galériu (3)
Bohuš Matuš (Zdroj: ČT)

PRAHA - Mnohí muži si zámerne vybrali takzvaný holohlavý imidž. Spevák Bohuš Matuš však o vlasy prišiel a nie prirodzene. Pokúsil sa totiž otráviť a toto bol dôsledok jeho konania.

Od chvíle, keď sa Bohuš Matuš zviditeľnil ako spevák a muzikálový herec, sú pre neho typické pokrývky hlavy. Nemá totiž vlasy. 

Český spevák sa chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram bohuslucie)

Práve preto, že sa svoju plešinu vždy snažil skrývať, bolo jasné, že pre tento holohlavý imidž sa nerozhodol dobrovoľne. Väčšina ľudí predpokladala, že proste len predčasne oplešivel z prirodzených dôvodov. To sa totiž stáva...

Pravda je však úplne inde. „Keď som mal 16 alebo 17 rokov, bol som na tábore, kde som sa nešťastne zamiloval. Nevyšlo to a ja som to dosť prežíval,” začal svoje rozprávanie pre portál Život v Česku. Utrápený sa vtedy vydal do lesa. „A tam boli také guľôčky na rastline, ktoré som si splietol a zjedol som ich. Bol medzi nimi ľuľkovec zlomocný. Nasledoval týždeň na ARO a z toho som o vlasy prišiel,” prezradil umelec. 

Nakoniec ale počas rozhovoru priznal, že v skutočnosti jedovatú rastlinu nezjedol omylom. „No, úplná náhoda to nebola. Život ma skrátka prestal baviť. Vlasy mi zliezli hneď na druhý deň v nemocnici, mal som ich plný vankúš,” uviedol. 

Lásku nakoniec našiel v Lucii, ktorá je o 30 rokov mladšia. Minulý rok sa vzali a na svadbe nechýbala ani ich dcérka.

Český spevák sa chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu