Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vytočená Judínyová: Podvod so Štefanom Skrúcaným… TOTO NIE JE MÔJ MANŽEL!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Dušan Knap)

BRATISLAVA – Známa slovenská moderátorka Erika Judínyová (51) je vzornou manželkou a o svojho muža Štefana Skrúcaného (62) sa príkladne stará aj na sociálnej sieti. Lebo čo je veľa, to je veľa...

V dnešnej dobe nám sociálne siete v mnohých prípadoch dokážu zjednodušiť život. Uľahčujú predovšetkým komunikáciu s ľuďmi, prostredníctvom nich si vytvárame nové priateľstvá a podobne. Lenže majú aj svoje tienisté stránky a o tých vedia svoje aj moderátorka Erika Judínyová a herec Štefan Skrúcaný.

Vytočená Judínyová: Podvod so
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ten sa stal totiž obeťou podvodníkov, keďže si niekto vytvoril falošný účet s jeho fotkou a vydáva sa za neho. A tak sa erika rozhodla na to upozorniť všetkých svojich fanúšikov.

Cez víkend na svoj instagramový profil okrem fotky s malou princeznou Ellou pridala moderátorka aj príspevok s vymysleným účtom akože jej manžela. „Hlásime sa aj preto, že Števkovi od predvčera každú chvíľu niekto píše, či vie, že žiada kadekoho na facebooku o priateľstvo,“ napísala moderátorka Smotánky a uviedla veci na pravú mieru: „Takže, Števko nikoho na facebooku o priateľstvo nežiada, niekto mu založil falošný profil. Už sme to aj nahlásili.“

Vytočená Judínyová: Podvod so
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram E.J.)

Žiaľ, obeťou podvodu sa môže stať veľmi ľahko hocikto z nás a najmä celebrity, ktoré sú pre týchto špekulantov zaujímavé a ľudia v presvedčení, že ich chce sledovať známa tvár, ľahko naletia. Dávajte si preto na takéto prípady pozor a overujte si informácie.

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu