Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRÁMA u speváčky zo SuperStar: Panelák zachvátil POŽIAR, vnútri zostala jej čivava… Pomohla Lucie Bílá!

Markéta Poulíčková z Hlasu Zobraziť galériu (2)
Markéta Poulíčková z Hlasu (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Mesiac máj sa pre hviezdu speváckej šou SuperStar Markétu Poulíčkovú (34) začal príšerne. V bytovom dome, kde s priateľom býva, totiž v pondelok o 15:30 vypukol veľký požiar. Dvojica v tom čase doma nebola, no ich malá čivava áno. Hasičom sa ju však podarilo zachrániť... A napokon pomohla aj Lucie Bílá (56)!

Markéta Poulíčková, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka speváckym projektom Česko hľadá SuperStar a Hlas ČeskoSlovenska, aktuálne prežíva obrovské trápenie. V pondelok o 15:30 takmer prišla o strechu nad hlavou - v dome, v ktorom s priateľom býva, totiž vypukol obrovský požiar. Oheň sa hasičom podarilo dostať pod kontrolu až o 4 hodiny neskôr. 

Dvojica sa v tom čase v byte nenachádzala... Situácia bola pre speváčku o to horšia - v horiacom dome totiž zostala ich malá čivava. „Našťastie sa podarilo dostať ju von v poriadku vďaka hasičom. Ale najhoršie minúty v mojom živote. Stále je vystrašená, ale našťastie je v poriadku,“ povedala pre český Blesk. Poulíčková, ktorá na ulici skončila len s kuframi. 

„Náš byt je OK, ale čo nenapácha oheň, dokončí voda. Nie je elektrika, voda a chýba strecha. V každom prípade, minimálne mesiac až 2 sa tam nemôžeme vrátiť,“ dodala Markéta. Pomocnú ruku im však, našťastie, podala Lucie Bílá. „Lucka Bílá ma zachránila. Takže teraz bývame v jej byte. Ona je anjel,“ priznala Poulíčková, ktorá účinkuje v muzikáli Láska je láska, ktorý sa hrá v Bílej divadle.

Hviezdna speváčka pritom nepomáha v súvislosti s požiarom prvýkrát. Nedávno u seba prichýlila aj cukrárku Aničku Klápšťovú zo šou Peče celá země. Tej zobrali plamene bývanie začiatkom roka. „Na 14 dní nám poskytla prístrešie susedka Lucie Bílá vo svojej chalupe u nás v Líšnom. Za to by som jej chcela zo srdca veľmi poďakovať,“ vyjadrila sa vtedy Klápšťová. 

Viac o téme: Lucie BíláMarkéta Poulíčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu