Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na orgazmus čakala roky: Speváčka z Hlasu ČS bez hanby pred kamerami!

Markéta Poulíčková z Hlasu. Zobraziť galériu (7)
Markéta Poulíčková z Hlasu.

PRAHA - Prehovorila o tom najchúlostivejšom! Česká speváčka Markéta Poulíčková (28), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v Hlase Česko Slovenska, nedávno opäť na seba upozornila. Objavila sa totiž v erotickej talkshow českého Blesku, kde prehovorila o svojom prvom sexe, ale aj o tom, že musela roky čakať na orgazmus!

Odvážna! Markétu Poulíčkovú slovenskí diváci poznajú predovšetkým z markizáckeho Hlasu Česko Slovenska, kde zaujala nielen svojím talentom, ale aj sexi postavičkou. Po šou sa snažila naštartovať svoju spevácku kariéru a zdá sa, že u našich západných susedov je o nej celkom počuť. Pred tromi rokmi vydala singel a nakrútila k nemu poriadne odvážny klip, kde je nahá, a teraz sa objavila v erotickej talkshow. 

V relácii 50 odtieňov Thomasa Kruchinu prehovorila pred kamerami o najintímnejších veciach, ktoré v živote zažila. Nemala problém hovoriť o tom, ako sa jej sexuálny život vyvinul za posledných 10 rokov, i o tom, kedy prišla o panenstvo, či kedy mala prvý orgazmus. „V 18-tich som bola sexuálne  aktívna, ale o sexe som nič nevedela. Keď sa to tak vezme, tak si ten sex začínam užívať až teraz so súčasným partnerom. Možno je to tým, že už neriešim rôzne veci. Začala som mať rada svoje telo, samu seba, ako vyzerám,“ uviedla bez okolkov speváčka, ktorá sa nezačervenala ani pri otázke, kedy mala prvý orgazmus.

„Celkom neskoro. Ja si nepamätám presne kedy, ale bolo to po 20-tke. Až s tretím či štvrtým partnerom. Ja som dlho ani nevedela, čo to je,“ priznala Markéta, ktorá o panenstvo prišla hneď s prvým priateľom. „Prišla som  o to v tom veku, kedy je to fajn, v 17-tich. S prvým chlapcom, s ktorým som chodila 2,5 roka. Bol to trubkár na konzervatóriu,“ prezradila kráska, ktorá netají ani to, že má rada divoký sex. No ako sa zdá, pre Poulíčkovú zrejme sex a jeho slasti vôbec nie je tabu a rada sa o svoje skúsenosti podelí aj s verejnosťou.

Viac o téme: Markéta Poulíčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu