Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odvážny krok markizáčky Kalisovej: KONČÍM!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Moderátorka Miriam Kalisová (36) je inšpiratívna žena. Za pravdu nám určite dajú mnohí z jej followerov, ktorých má na Instagrame viac ako 84-tisíc. Sympatická markizáčka raz za čas odkryje aj niečo zo svojho súkromia. Aktuálne napríklad priznala, že v uplynulých dňoch urobila vážne rozhodnutie, ktoré si vyžadovalo veľa odvahy.

Práca v televízii Markíza nie je jediná aktivita, ktorej sa Miriam Kalisová venuje. Sympatická moderátorka rada a zaujímavo varí, venuje sa výrobe sviečok a narámkov a vytvorila tiež špeciálny projekt s názvom Červený stan, ktorý je akýmsi priestorom pre ženy, ktoré sa potrebujú vyrozprávať alebo objať. 

Galéria: Miriam Kalisová

V septembri začala Miriam študovať na vysokej škole psychológiu. A hoci mala podľa vlastných slov skvelé výsledky, napokon sa rozhodla štúdium nechať. „Končím so školou. Bola to krásna skúsenosť, kedy som si užila ten pocit, aké je to opäť byť študentkou. Ale moja predstava o tom, ako budem študovať popri živote, sa veľmi rýchlo zmenila na realitu, kedy som sa snažila nejako vpratať môj život do toho mála času, čo mi zostal popri škole,” uviedla na margo toho moderátorka. 

Ako ďalej dodala, učiť sa síce nezabudla, avšak ako keby zabudla žiť a užívať si život tak, ako bola zvyknutá. „Takmer každý deň som podriaďovala povinnostiam v škole,” poznamenala Kalisová. „Tak, ako bolo pre mňa odvážne s tým začať, tak oveľa odvážnejšie je pre mňa nechať teraz školu s láskou ísť a byť znovu žena a mamina na plný úväzok,” dodala markizáčka. Svojim priaznivcom zároveň Miriam prezradila, že ak zvažujú štúdium popri zamestnaní, tak to určite majú vyskúšať. 

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu