Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľká radosť moderátorky spravodajstva: Stala sa mamou... Prvé FOTO synčeka!

Moderátorka Dana Čapkovičová je dvojnásobnou mamou.
Moderátorka Dana Čapkovičová je dvojnásobnou mamou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jojkárska moderátorka Dana Strculová, teraz Čapkovičová, prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Stala sa totiž mamou druhého dieťatka. K dcérke Sárke v týchto dňoch pribudol synček. Aha, aké mu dali rodičia meno a... Zverejnili aj prvé foto!

Moderátorka spravodajstva Dana Čapkovičová sa 3 roky po tom, čo priviedla na svet dcérku Sárku, stala dvojnásobnou mamou. Vo štvrtok priviedla na svet synčeka, ktorému s manželom dali krásne meno Max. Radostnou novinkou sa plavovláska pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila aj chlapčekovu prvú fotku. 

Galéria: Dana Čapkovičová Strculová

„Nemôžeme byť šťastnejší. Náš macko je už tu,“ napísala k fotke novorodeniatka. Jojkárka rodila v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda v bratislavskej Petržalke a pridala aj poďakovanie lekárom a sestričkám. „Chcem sa poďakovať celému personálu UNB Antolská za obetavú starostlivosť o mňa, nášho syna, ale aj ostatné mamičky a ich detičky,“ napísala šťastná mamička. Rodičom gratulujeme a mamičke a bábätku prajeme veľa zdravia!

 

Viac o téme: Dana ČapkovičováDana Srculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu