Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácky farmár šokuje: Išiel bojovať na Ukrajinu... Hrozí mu väzenie!

Zdeněk Valent Zobraziť galériu (5)
Zdeněk Valent (Zdroj: TV Markíza)

UŽHOROD - Nemám čo stratiť! Aj takýmito slovami komentoval Zdeněk Valent svoje rozhodnutie ísť bojovať na Ukrajinu. Svojský Čech, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v markizáckej šou Farma, dokonca nemá strach ani z toho, že mu hrozí väzenie.

Rodák z Českej republiky Zdeněk Valent už v markizáckej šou Farma ukázal, že nemá problém s drsnými podmienkami na život. Nikdy sa netajil ani tým, že istý čas spával na ulici a živil sa odpadkami.

Fanúšikovia Markízy poznajú Valenta pod prezývkou Viking. A najnovšie sa rozhodol dokázať, že ju nosí právom. Rozhodol sa totiž ísť bojovať na Ukrajinu, ktorá sa zmieta vo vojne. „Potrebujú našu pomoc. A keď ja môžem a nemám viac-menej čo stratiť, tak som sa rozhodol, že pôjdem pomôcť,” uviedol v rozhovore pre televíziu Markíza Zdeněk. 

Ako aj v reportáži odznelo, za službu v cudzom vojsku sa môže dostať na 5 až 8 rokov za mreže. Viking síce požiadal českého prezidenta Miloša Zemana o výnimku, avšak na jej udelenie už nečakal. „Som pripravený čeliť tomu stíhaniu. A keď nedostanem nejakú výnimku, som potom ochotný tu na Ukrajine zostať,” dodal.  

Valent sa v minulosti hlásil do vojenskej služby aj v Čechách. Avšak nespravil psychotesty a v tom čase mal problém so zákonom.

VŠETKO O VOJNE NA UKRAJINE NÁJDETE TU!

Zdeněk Valent sa momentálne nachádza na Ukrajine, kde sa rozhodol pomôcť ukrajinským vojakom brániť ich krajinu.
Zobraziť galériu (5)
Zdeněk Valent sa momentálne nachádza na Ukrajine, kde sa rozhodol pomôcť ukrajinským vojakom brániť ich krajinu.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: VikingZdeněk Valent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu