Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ukázala HOLÉ PRSIA! Prachařova krásna frajerka odhodila zábrany

Jakub Prachař a Sára Sandeva Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař a Sára Sandeva (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Ostych išiel bokom! Jakub Prachař (38), ktorý je Slovákom dobre známy aj ako porotca jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, má po svojom boku výstavnú krásku. A to hereckú kolegyňu menom Sára Sandeva (24). Tá má šarmu na rozdávanie a najnovšie dokázala, že vôbec nepatrí medzi hanblivky.

Talentovaná a krásna Sára Sandeva sa s followermi na Instagrame, ktorých má takmer 120-tisíc, delí o všetky novinky týkajúce sa jej pracovného života. Samozrejmosťou sú momentky z nakrúcania seriálu Dvojka na zabití, vďaka ktorému sa dala dokopy s Jakubom Prachařom. 

V uplynulých dňoch sa atraktívna brunetka pochválila, že mal premiéru srbský seriál s názvom Nečistá krv. Kráska v počine, ktorý sa nakrúcal podľa slávneho historického románu, stvárnila jednu z ústredných postáv. 

Sára, ktorá má balkánske korene, mala v Srbsku učiteľku, ktorá jej pomáhala zdokonaliť sa v srbskom jazyku. Okrem toho sa však musela popasovať aj s tým, že ju tvorcovia pred kamerami vyzliekli. Odhalené zábery priniesol blesk.cz

A hoci sa Prachařova frajerka doposiaľ pred kamerami neodhalila, takéto scény sú medzi herečkami úplne bežné. Aj Jakub má pre to ako herec určite pochopenie a nie je vylúčené, že krásnu Sáru v Evinom rúchu ešte niekedy uvidíme. 

Ukázala HOLÉ PRSIA! Prachařova
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto Nečistá krv)

Ukázala HOLÉ PRSIA! Prachařova
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto Nečistá krv)

Viac o téme: Jakub PrachařSára Sandeva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu