Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhoršia FOTO Peťušky z Oteckov: Preboha! Veď vyzerá ako Marfa

Natália Puklušová Zobraziť galériu (7)
Natália Puklušová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Zmysel pre humor jej rozhodne nechýba! Reč je o sympatickej herečke Natálii Puklušovej (37), ktorá si mnohých priaznivcov získala ako Peťuška v obľúbenom seriáli Oteckovia. Usmievavá východniarka sa s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí delí aj o svoje súkromie. Nuž, a posledným príspevkom mnohých pobavila.

Krásna žena, talentovaná umelkyňa a v neposlednom rade dobrá vnučka... To rozhodne platí v prípade Natálie Puklušovej. Svojej starej mame sa totiž v uplynulých dňoch rozhodla pomôcť tak, že jej doma umyje okná. S touto informáciou sa zverila aj followerom na sociálnej sieti Instagram. Zároveň zverejnila fotku, prostredníctvom ktorej dala najavo, že z chladnejšieho počasia nie je príliš nadšená. 

Najhoršia FOTO Peťušky z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Nuž, spomínaný záber mnohých pobavil. Seriálová Peťuška totiž niektorým pripomenula legendárnu Marfu z obľúbenej rozprávky Mrázik. Síce jej chýbala zmachlená tvár, ale taká zababušená, strapatá a mrzutá by Marfu mohla pokojne nahradiť. 

Najhoršia FOTO Peťušky z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Natália však priateľov a priaznivcov pobavila aj vo chvíli, keď sa babky spýtala, či okná dobre umyla. Snímala ju pri tom mobilom. „Áno, som spokojná. Aj s rýchlosťou. Len mňa nedávaj na Instagram,” poznamenala dôchodkyňa. Mala už však smolu. Jej slávna vnučka však s grimasou a úsmevom na tvári reagovala: „Ne, babi, na Instagram ťa nedám.“ Ešte dobre, že starká nemá Instagram a nemôže si to overiť :)

Viac o téme: Natália PuklušováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu