Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dojemný moment v Hornej Dolnej: Rozlúčka so Štefanom Kožkom (†66)… Po 9 mesiacoch ho vystrihli z úvodnej zvučky!

Štefan Kožka náhle zomrel v decembri minulého roka. Zobraziť galériu (4)
Štefan Kožka náhle zomrel v decembri minulého roka.

BRATISLAVA - Štefan Kožka (†66) dlhé roky hviezdil v obľúbenom markizáckom seriáli Horná Dolná. Stvárňoval tam dedinského veterinára. Keď v decembri minulého roka náhle zomrel, scenáristi smutnú udalosť do scenára nezakomponovali. Až teraz... V novej sérii sa s hercom rozlúčili. A po 9 mesiacoch ho vystrihli aj z úvodnej zvučky!

VIDEO: Takto si po 9 mesiacoch na Štefana Kožku zaspomínali v Hornej Dolnej

Dojemný moment v Hornej Dolnej: Spomienka na zosnulého Štefana Kožku (†66)! (Zdroj: Tv Markíza)

Keď sa na verejnosť v decembri minulého roka dostala informácia o smrti obľúbeného slovenského herca Štefana Kožku, bol to pre všetkých obrovský šok. Umelec dlhodobo bojoval s vážnymi problémi so srdcom, navyše sa nakazil zákerným koronavírusom. No a to ho napokon stálo život. 

Galéria: Zomrel herec Štefan Kožka (†66)

Natáčanie markizáckeho seriálu Horná Dolná, v ktorom Kožka stvárňoval dedinského veterinára, bolo v tom čase v plnom prúde, scenáristi však vtedy tragickú udalosť do deja nijak nezakomponovali. Smutný fakt priznali až v novej sérii, ktorá sa na obrazovky dostala teraz vo štvrtok. 

No a divákom sa naskytol pohľad na dojemnú scénu. „Stále si neviem zvyknúť, že tu už nie je,“ zahlási Peter Sklár, ktorý v Hornej Dolnej stvárňuje starostu. Spolu s Kožkovym seriálovým synom Marekom Majeským si potom nalejú „chalúpkovicu“. „Tak, na jeho počesť. Dúfam, Janko, že sa tam hore máš dobre,“ odkázal do neba Sklár. 

No a po deviatich mesiacoch sa so Štefanom Kožkom v seriáli rozlúčili už definitívne. Tvorcovia totiž kompletne prekopali aj úvodnú zvučku. V tej sa predstavujú jednotliví herci, ktorí v Hornej Dolnej hviezdia. Ešte v minulej sérii nasledoval po Petrovi Sklárovi práve Štefan Kožka. V tej novej už zosnulý herec vôbec nefiguruje. 

Divákom Hornej Dolnej sa vo štvrtok naskytol pohľad na dojemnú scénu.
Zobraziť galériu (4)
Divákom Hornej Dolnej sa vo štvrtok naskytol pohľad na dojemnú scénu.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Horná DolnáŠtefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu