Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Veľmi nebezpečná hra známych Slovákov: TOTO môže skončiť zle!

Českí a slovenskí herci rozohrali veľmi nebezpečnú hru. Zobraziť galériu (6)
Českí a slovenskí herci rozohrali veľmi nebezpečnú hru. (Zdroj: CinemArt)

BRATISLAVA - Máte pred svojimi blízkymi tajomstvá? Známi českí a slovenskí herci si mysleli, že ich pred sebou nemajú. Mýlili sa. Rozohrali tak naozaj veľmi nebezpečnú hru, ktorá pre niektorých z nich môže mať katastrofálne následky!

VIDEO: Oficiálny trailer k filmu Známi Neznámi

Trailer k česko-slovenskému filmu Známi Neznámi (Zdroj: CinemArt)

Mesiac pred uvedením do slovenských kín prichádzajú tvorcovia dlhoočakávanej komédie/drámy s predstavením oficiálneho traileru. Pozrite si prvé zábery filmu režisérky Zuzany Mariankovej Známi Neznámi.

Komédia s trpkou príchuťou o partii českých a slovenských priateľov, ktorí sa schádzajú v byte, aby oslávili príchod Nového roka, nastavuje zrkadlo spoločnosti. „Je to filmový príbeh, ktorý pozeráte a hovoríte: au! Viete sa vcítiť do väčšiny postáv príbehu, lebo sa to stalo aj vám. A keď nie, tak sa vám to skôr či neskôr stane,“ hovorí producentka filmu Wanda Adamík Hrycová.

VIDEO Veľmi nebezpečná hra
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CinemArt)

Počas večera sa totiž medzi filmovými priateľmi zrodil zdanlivo nevinný nápad: vyložiť mobilné telefóny na stôl a nahlas zdieľať každú správu a prichádzajúci hovor. Koľko toho o sebe (ne)smieme vedieť, aby sme mohli zostať priateľmi, milencami, manželmi, rodičmi...?

Svoje o tom vie aj obľúbená herečka Petra Polnišová: „Mnohokrát som vďaka svojej nepozornosti poslala esemesku osobe, ktorá ju nemala dostať,“ smeje sa. A keďže sa na filme podieľa ako koproducentka, trailer, ktorý má premiéru práve dnes, videla medzi prvými: „Pozývam vás, aby ste si ho pozreli. My zatiaľ pracujeme ako včely na tom, aby ste film Známi neznámi videli v kinách o mesiac v auguste,“ neskrýva nadšenie. A pridávajú sa k nej aj ďalší herci.

Film je slovenskou adaptáciou svetoznámej predlohy Úplní cudzinci režiséra Paola Genovesa, ktorý má najviac lokálnych remakov v histórii kinematografie a je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov. V nemeckej verzii z roku 2019 si napríklad jednu z hlavných postáv zahral herec z filmu Fakjú pán profesor Elyas M'Barak.

VIDEO Veľmi nebezpečná hra
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Táňa PauhofováTomáš MaštalírPetra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu