Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozchod rok po pôrode a teraz: Ach, bože, syn slovenskej speváčky je celý otec!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (10)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Topky.sk)

ŽILINA - Speváčka Barbora Švidraňová prežila veľkú lásku s talianskym hudobníkom Francescom. Bohužiaľ, rok po narodení syna sa dvojica rozišla. A malý Gabriel čím ďalej viac pripomína svojho otca...

V marci 2017 sa v živote speváčky a herečky Barbory Švidraňovej objavil nový muž. Išlo o talianskeho hudobníka Francesca Mendoliu. A zdalo sa, že dvojica dokáže udržiavať plnohodnotný vzťah aj na diaľku. Po niekoľkých mesiacoch umelkyňa dokonca otehotnela. 

Rozchod rok po pôrode
Zobraziť galériu (10)

Dvojica sa tešila na príchod bábätka, Barbora sa zoznámila s rodinou svojho priateľa a všetko vyzeralo ako z rozprávky. No rok po narodení malého Gabriela zrazu vysvitlo, že pár sa rozišiel. „Zostala som sama, rozišli sme sa. Snažíme sa to stále harmonicky udržiavať, kvôli malému. Nevadí, stalo sa a ideme ďalej,“ vyjadrila sa speváčka v Teleráne. 

Neskôr ale prezradila, že Francesco veľký záujem o syna neprejavuje a aj finančne prispieva na jeho výchovu len sporadicky. Malý Gabriel sa na neho pritom veľmi ponáša a ako sa najnovšie ukázalo, podedil aj záujem o hudbu. Ten síce mohol získať z oboch strán, speváčka však najnovšie odfotila a nakrútila synčeka za bubnami, a presne to je aj nástroj jeho otca. „Ajajaaaaj, už je to tu! Už sa prejavil! Gény proste neod*beš,” napísala k záberom Barbora. 

Rozchod rok po pôrode
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram BŠ)

Galéria: Barbora Švidraňová

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu