Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jasmina si to poriadne odtrpela: Očkovanie ju totálne odrovnalo!

Jasmina Alagič Vrbovská Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič Vrbovská (Zdroj: Instagram JV)

BRATISLAVA - K tým, čo už podstúpili očkovanie, patrí aj Jasmina Alagič Vrbovská. A hoci vieme, že po vakcinácii môžeme mať stavy podobné chrípke, všetci dúfam, že práve nás to obíde. Moderátorka ale také šťastie nemala a poriadne si to odtrpela.

Rôzne očkovania patria do nášho života už roky a vieme, že po aplikovaní dávky sa môže dostaviť reakcia v podobe teplôt alebo bolestí. Rovnako je to aj s novou vakcínou proti koronavírusu. 

Galéria: Jasmina Alagič

Samozrejme, po odchode z očkovacej miestnosti všetci dúfame, že nás sa vedľajšie účinky týkať nebudú. A mnohí to aj prežijeme iba s miernou bolesťou v mieste vpichu, Jasmina Alagič ale také šťastie nemala. 

Manželka rapera Rytmu sa si to poriadne odtrpela. „Bola som na očkovaní a moje príznaky boli dosť zlé. Mala som zimnicu, horúčku... A poznáte ten pocit, keď máte silnú chrípku a bolí vás celá koža? Keď som si dávala deodorant, mala som pocit, že si ju doslova trhám!” opísala moderátorka nepríjemné následky. Našťastie, tie zvyčajne netrvajú dlho a toto nepohodlie je len malá cena za ochranu proti koronavírusu. 

Jasmina si to poriadne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Jasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu