Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paľo Habera vydal ZÁKAZ pre politikov: Zoznam mien… Týchto nechcem vidieť na mojom koncerte!

Paľo Habera si neželá, aby ktorýkoľvek z uvedených politikov prišiel na jeho koncert. Zobraziť galériu (6)
Paľo Habera si neželá, aby ktorýkoľvek z uvedených politikov prišiel na jeho koncert. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Paľo Habera (59) sa netají svojím názorom na našu aktuálnu vládu. Hoci žije striedavo v Česku a na Floride, stále zostáva hrdým Slovákom a nie je mu jedno, čo sa deje v našej krajine. Svoj aktuálny postoj vyjadril aj v zákaze, ktorý vydal slovenským politikom. TOTO je zoznam poslancov, ktorých nechce vidieť na svojich koncertoch!

Paľo Habera tým reagoval na iniciatívu istej bratislavskej reštaurácie, ktorá na svojom Facebooku zverejnila plagát s tvárami a menami politikov, ktorí sú v podniku neželanými hosťami. „Tak ako väčšina z vás, milí členovia vlády Slovenskej republiky, tak aj my sme fanúšikmi vizuálnych pomôcok,“ okomentovala reštaurácia plagát. 

Galéria: Paľo Habera

„Blacklist, keď chcete zoznam neželaných hostí, sme rozšírili o štátnych tajomníkov a o nespornú ikonu pandémie Mareka Krajčího. Záverom azda len, #dobrebude,“ zverejnili na Instagrame a poriadne tým pobavili svojich sledovateľov. A zdá sa, že zaujali aj známeho slovenského speváka Paľa Haberu, lebo sa práve týmto príspevkom inšpiroval. 

A vydal svoj vlastný zákaz. Všetkým spomenutým politikom neodporúča navštíviť jeho koncert.  „Pripájam sa k iniciatíve reštaurácie v Bratislave. Za mňa - NEŽELÁM si, aby ktokoľvek z TÝCHTO POLITIKOV navštívil niekedy v budúcnosti môj koncert!“ zverejnil na Instagrame Habera. A svoje rozhodnutie aj odôvodnil. 

„Nechcem hrať pre niekoho, kto v týchto ťažkých časoch nepomohol kultúre a ľuďom, ktorí v nej pracujú. A nielen nám! Mohol by som tu ešte hodinu vypisovať všetky dôvody, ale to by aj tak nemalo žiaden význam. Tak už len jedno - nikto ma k tomuto príspevku nevyzval a nestratil som žiadne nervy. Je to len moje rozhodnutie a je mi jedno, čo si o tom kto pomyslí,“ dodal Habera. 

Paľo Habera vydal ZÁKAZ
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram P.H.)

Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu