Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto náš šoubiznis nezažil! Výstredný pár má doma... To je šialené!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Čím prekvapia nabudúce?! Rozhodne najkontroverznejším šoubiznisovým párom súčasnosti sú český zápasník Karlos Vémola (35) a jeho snúbenica - slovenská playmate Lela Ceterová (31). Dvojica má dcérku Lili a spolu si nažívajú v honosnom sídle, kde im robí spoločnosť aj niekoľko domácich "miláčikov". Psy a mačky však nečakajte!

Luxus, obrovské kytice ruží, nevera, búrlivý rozchod, veľké udobrenie, zásnuby... Niet pochýb, že Karlos Vémola a Lela Ceterová tvoria zaujímavú dvojicu, ktorá by pokojne mohla mať vlastnú reality šou. Veď výstrednosťou sa pokojne vyrovnajú aj niekdajším Mojsejovcom, či nemenej obľúbeným Geissenovcom. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

Svojskému páriku sa celkom pravidelne darí strhnúť na seba pozornosť. V týchto dňoch zaujali tým, že majú nového domáceho miláčika. A asi nikoho neprekvapí, že ide o poriadny bizár. Zápasník si totiž najnovšie zadovážil dvoch krokodílov. Ako inak, fotkami sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. 

Vémola sa netají svojou túžbou mať doma vlastnú zoologickú záhradu. Okrem najnovších prírastkov v podobe krokodílov má doma psa, korytnačku, levicu a akvárium so žralokmi. 

Viacerí diskutéri sa na sociálnych sieťach zhodujú, že na zápasníka by sa mali zamerať ochrancovia zvierat. On vyhlasuje, že jeho domáci miláčikovia sa u nich majú dobre. 

 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu