Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkársky moderátor zoči-voči najslávnejšiemu slovenskému hadovi: Strach, sťažené dýchanie, skoro sa ehm-ehm!

Martin Chyno Chynoranský pri stretnutí s Luňákom. Zobraziť galériu (6)
Martin Chyno Chynoranský pri stretnutí s Luňákom. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Nebolo mu všetko jedno! Jojkárska relácia Miláčikovo sa po kratšej prestávke vracia na televízne obrazovky. Nadšení sú nielen majitelia rôznych domácich miláčikov, ale nepochybne aj moderátori Danka Čapkovičová a Martin Chyno Chynoranský. Ten počas nedávneho nakrúcania zažil pomerne zaujímavé chvíle. Veď, pozrite!

Už túto nedeľu o 15:00 štartuje na obrazovkách Televízie Joj tretia séria relácie Miláčikovo, ktorá sa teší veľkej obľube. A to nielen medzi divákmi, ktorí majú doma nejakého domáceho miláčika. 

Poriadne netradičného "člena" rodiny má aj fakírka a príležitostná herečka Kristína Slováková. Jej pytón, ktorý je sfarbený do žlto-biela, lebo je albín, totiž účinkoval v rôznych projektoch, reláciách, či dokonca klipoch. A tak možno smelo povedať, že je hotovou zvieracou celebritou. 

VIDEO: Moderátor Martin Chyno Chynoranský navštívil Kristínu Slovákovu. Na nakrúcanie s jej hadím miláčikom zrejme tak skoro nezabudne. 

Martin Chyno Chynoranský počas nakrúcania s pytónom Luňákom. (Zdroj: TV Joj)

Ako Kristína v reportáži prezradila, Luňák má už 14 rokov a zadovážila si ho, keď bol ešte mláďatkom. Dnes váži do 40kg a meria zhruba 3,5 m. Zaujímavé je, že Kika ho používa ako svojho tanečného partnera. „Rád spolupracuje,” poznamenala umelkyňa, ktorej had je pre mnohých jedincov netradičnou atrakciou. 

Kristína Slováková so svojim domácim miláčikom.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Slováková so svojim domácim miláčikom.  (Zdroj: TV Joj)

Zaujímal sa o neho aj samotný moderátor. Avšak pred kamerami otvorene priznal, že má z neho strach a prežíva rôzne pocity. „Ten jeho ksicht vyvoláva brutálny rešpekt. Takto keď sa na mňa pozrie... Kokos, teraz mám bobky. Keď vidím tú papuľu, pozerajú na mňa tie oči... Nemôžem sa na neho pozerať. Mne sa už zle dýcha,” priznal otvorene Chynoranský. Svoj strach však napokon prekonal a Luňáka si s odhodlaním nechal zavesiť na svoj krk. Vy by ste na to mali odvahu?

Martin Chyno Chynoranský mal pred Luňákom rešpekt.
Zobraziť galériu (6)
Martin Chyno Chynoranský mal pred Luňákom rešpekt.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: MiláčikovoMartin Chyno Chynoransky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu