Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pôrod na spadnutie? Zuzana Kubovčíková mesiace tajila tehotenstvo... FOTO Aha, aké už má bruško!

Zuzana Kubovčíková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kubovčíková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Koncom októbra sa na verejnosť dostala správa, že z manželov Zuzany a Michala Kubovčíkovcov sa stanú dvojnásobní rodičia. Dvojica túto informáciu následne potvrdila, no nič viac ako to, že nejde o klebety, sa o tehotenstve sympatickej herečky nevedelo...

Párik si totiž svoje súkromie odjakživa prísne stráži, no a tak sa nikto nečudoval, že ani jeden z nich bližšie detaily ako pohlavie bábätka či približný termín pôrodu neprezradil. Podobne to bolo aj v roku 2017, keď tesne  pred Vianocami porodila synčeka Rudka.

A na rozdiel od svojich mnohých kolegov, párik umelcov nepatrí k tým, ktorý by sa prírastkom do rodiny hneď pochválili na sociálnej sieti. Naopak, synčeka Rudka pred neželanou pozornosťou chránia. 

Manželia Kubovčíkovci čakajú druhé bábätko
Zobraziť galériu (5)
Manželia Kubovčíkovci čakajú druhé bábätko  (Zdroj: Tv joj, )

No a podobne to bude určite aj tentokrát. Ako sme spomínali, Zuzana ani Michal sa nevyjadrili k dátumu, kedy k nim pribudne ďalší člen rodinky, no aktuálne sa na verejnosť dostali jej najnovšie fotografie. Už koncom októbra bolo guľaté bruško herečky neprehliadnuteľné, teraz to však vyzerá tak, že do pôrodu nemá príliš ďaleko. Portál markiza.sk totiž zverejnil zábery z nakrúcania projektu Najkrajšie Vianoce, ktorý splní priania mnohých rodín v núdzi.

Svojou účasťou ho podporilo mnoho známych ľudí, medzi nimi aj komička Evelyn, ktorá sa objavila v sexi mikulášskom kostýme. No a na snímkach na spomínanom webe s ňou na pódiu stáli aj Petra Polnišová a Zuzana Kubovčíková. Tú fotograf zachytil, keď bola otočená bokom, no a práve vďaka tomu jej tehotenské krivky úplne vynikli. Aha, aké už má bruško! 

Zuzana Kubovčíková ukázala tehotenské bruško
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kubovčíková ukázala tehotenské bruško  (Zdroj: TV Markíza)

Zo Zuzany Kubovčíkovej sa čoskoro stane dvojnásobná mamina
Zobraziť galériu (5)
Zo Zuzany Kubovčíkovej sa čoskoro stane dvojnásobná mamina  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu