Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dnes SEXI cica, ale kedysi... Uff, toto staré FOTO Dara Rolins asi nechce vidieť!

Dara Rolins Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram DR)

BRATISLAVA - Dara Rolins nedávno podstúpila ďalšiu operáciu nosa a nie je žiadnym tajomstvom, že si na sebe nechala v priebehu rokov čo-to vylepšiť. Kým dospela k svojmu súčasnému sexi výzoru, často tápala aj imidžovo. Dôkazom je fotografia z roku 2003, na ktorú sme náhodou narazili...

Keďže veľká časť života Dary Rolins sa odohráva na pódiách a pred zrakom verejnosti, rieši aj svoj výzor a nechala sa niekoľkokrát vylepšiť. Upravené prsia a nos sa naozaj nedajú prehliadnuť. „To, že sa riešim, nie je tajomstvo. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, keď je človek pod drobnohľadom,” uviedla nedávno na sieti Instagram.

Galéria: Dara Rolins

Speváčka odštartovala svoju kariéru už ako dieťa, a tak sa zmeny dajú vidieť aj porovnaním fotografií z minulosti. No nejde len o plastiky. Dnes je Dara sexi ženou a módnou ikonou, no v priebehu rokov sa hľadala a nie vždy vyzerala tip-top. 

Nám sa náhodou podarilo naraziť na fotografiu z roku 2003, keď blondínka sedela v porote šou Dvaja v tom spolu s hercom Jozefom Vajdom. A nie je to práve najvydarenejší záber – či už ide o vlasy alebo obočie či celkový dojem. Odvtedy prešla Dara naozaj obrovský kus cesty. 

Dnes SEXI cica, ale
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu