Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verejný náklad od hviezdy Oteckov: Podala si slovenské "celebrity"!

Dominika Kavaschová sa na Instagrame pustila do slovenských celebrít. Zobraziť galériu (9)
Dominika Kavaschová sa na Instagrame pustila do slovenských celebrít. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hviezda markizáckych Oteckov Dominika Kavaschová (31) na sociálnych sieťach príliš aktívna nie je. Keď aj zverejní nejaký príspevok, väčšinou zrkadlí jej prácu alebo súkromie. Doposiaľ však nemala potrebu vyjadrovať sa verejne k druhým osobám... Až doteraz. Na Instagrame poriadne naložila slovenským celebritám!

Celebrity dnes netvorí len televízia či rádio, ale aj sociálne siete. Cez tie sa dokonca už niekoľko rokov dá aj kvalitne zarábať... A naozaj slušný balík peňazí. Nie je preto ničím výnimočným, keď verejne známe tváre na svojich profiloch propagujú rôzne produkty, obchody, reštaurácie, či kliniky krásy. 

Galéria: Dominika Kavaschová

Práve na tieto celebritky si najnovšie posvietila hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia, herečka Dominika Kavaschová. Vadí jej, že práve tí Slováci, ktorí majú prostredníctvom sociálnych médií najväčší vplyv, ho využívajú nesprávnym spôsobom. A namiesto toho, aby upozorňovali na to, čo je naozaj dôležité, skrátka len zapredajú svoju tvár. 

„Nepochopím niektoré naše ‚celebrity‘, ktoré majú 500 000 sledovateľov a jediné, čo dávajú do svojej storky, sú nové kabelky, kozmetika, topánky, vysávače, namiesto jediného podporného slova a inšpirácie k ľudskosti, trpezlivosti  a láske,“ pustila sa verejne do influencerov Dominika.

„Neodporučia jediný dokument alebo knihu. Samá matéria a nič k súčasnej ekológii a stave našej planéty. Nedajú jedinú foto v rúšku alebo ako podporujú svoju imunitu. Majú taký veľký vplyv na našu mládež a riešia neaktuálne a nedôležité témy,“ dodala rozzúrená Kavaschová.

Dominika Kavaschová na svojom profile poriadne naložila slovenským influencerom.
Zobraziť galériu (9)
Dominika Kavaschová na svojom profile poriadne naložila slovenským influencerom.  (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: Dominika KavaschováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu