Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Afterpárty po OTO 2020: Sexi Mórová bez podprsenky, Hudák sa chválil negatívnym korona-testom… POZOR, môžeš na to doplatiť!

Diana Mórová predviedla svoj dekolt bez podprsenky, Michal Hudák ukázal negatívny test na koronavírus. Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová predviedla svoj dekolt bez podprsenky, Michal Hudák ukázal negatívny test na koronavírus. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Celé mesiace trvalo, kým sa na televízne obrazovky dostalo vyhodnotenie ankety OTO. Kvôli pandémii koronavírusu sa totiž pôvodný termín galavečera musel presunúť. Ten náhradný nakoniec padol na uplynulú sobotu. Po rozdaní sošiek sa známe tváre ešte chvíľu zdržali na afterpárty. Herečka Diana Mórová (50) pútala pozornosť sexi dekoltom bez podprsenky, absolútny OTO Michal Hudák (51) zas všetkých ubezpečoval o svojom zdraví. Ukázal negatívny test na koronavírus, ale... Pozor, na toto môžeš doplatiť!

Nominované známe tváre sa v sobotu večer konečne dozvedeli, kto z nich si odnesie sošky pre najobľúbenejšie osobnosti televíznej obrazovky. Pôvodný termín, ktorý sa mal konať ešte v apríli, sa totiž musel zrušiť kvôli pandémii koronavírusu a vyhlásenej celoštátnej karanténe. O 5 mesiacov neskôr sa však za veľmi prísnych podmienok galavečer mohol konať. 

Galéria: FOTOgaléria z afterpárty po OTO 2020:

Do spoločnosti prišlo veľké množstvo známych tvárí. Tie počas večera sedeli s bezpečným rozostupom a na tvárach mali rúška. Ocenenia sa podľa nariadení vlády SR museli rozdať najneskôr do 23:00, no a potom... Známe tváre ešte zotrvali v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla a na výsledky ankety si spoločne pripili. 


Príchody na OTO 2020: Ďurianová ako antická bohyňa, Kollárova SuperStar mamička a.... Fúúú, tejto sa do očí nepozriete!


Diana Mórová nielen na afterpárty, ale počas celého večera pútala pozornosť sexi róbou. Na sebe mala totiž ružové šaty, ktoré mali nielen hriešne hlboký výstrih v oblasti dekoltu, ale aj rozparok siahajúci až po pás. Túto časť zachraňovali všité kratase, ktoré len decentne odhaľovali herečinu nohu... No vrchná časť - tá už musela ísť naostro. A teda bolo to vidieť!

Herečka Diana Mórová bola na galavečere OTO 2020 za skutočnú sexicu.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Diana Mórová bola na galavečere OTO 2020 za skutočnú sexicu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hriešne vysoký rozparok zachraňovali všité nohavičky, vo vrchnej časti však Diana musela ísť naostro.
Zobraziť galériu (6)
Hriešne vysoký rozparok zachraňovali všité nohavičky, vo vrchnej časti však Diana musela ísť naostro.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mimoriadny úspech počas večera zaznamenal herec, moderátor, no najmä zabávač Michal Hudák. Z galavečera si odniesol hneď niekoľko sošiek OTO. Svojich spolunominantov prevalcoval v kategórii Zabávač... Spolu s Vladom Voštinárom ďakoval za úspech Inkognita v kategórii Zábavný program, no a nakoniec sa z neho stal aj Absolútny OTO. 


Galavečer OTO 2020: Víťazom po 2 minútach brali mikrofón, dojatý Kali a... Markizáci neprišli!


Po prenose sa Hudák fotil nielen zo svojimi získanými soškami, ale aj s čerstvým testom na koronavírus. Ten bol samozrejme negatívny, a tak sa s potvrdením od laboratória hrdo pýšil. Ani mu v tej chvíli nenapadlo, že by kus papiera mohol obsahovať naozaj citlivé informácie, ktoré by si mal chrániť ako oko v hlave. Pred novinármi sa totiž pokojne hrdil aj so svojím celým rodným číslom. 

To sme na fotke prekryli, aby sa tieto skutočne veľmi osobné údaje nemohli nejako zneužiť. A Michal by si na podobné úniky mal dávať do budúcna pozor. 

Najväčším frajerom večera sa stal Michal Hudák - uspel v kategórii Zabávač, získal Absolútneho OTA, navyše sa mohol tešiť aj z úspechu relácie Inkognito.
Zobraziť galériu (6)
Najväčším frajerom večera sa stal Michal Hudák - uspel v kategórii Zabávač, získal Absolútneho OTA, navyše sa mohol tešiť aj z úspechu relácie Inkognito.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Michal Hudák sa pýšil čerstvo urobeným negatívnym testom na koronavírus.
Zobraziť galériu (6)
Michal Hudák sa pýšil čerstvo urobeným negatívnym testom na koronavírus.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ani si neuvedomil, že potvrdenie z laboratória obsahuje skutočne citlivé informácie.
Zobraziť galériu (6)
Ani si neuvedomil, že potvrdenie z laboratória obsahuje skutočne citlivé informácie.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Michal HudákDiana MórováOTO 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu