Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Český herec je na tom psychicky zle: Snúbenica mu zomrela tesne pred svadbou... Nezvláda prácu!

Ladislav Frej s partnerkou Gabrielou Zobraziť galériu (6)
Ladislav Frej s partnerkou Gabrielou (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Obrovské nešťastie! Český herec Ladislav Frej (78) sa čoskoro mal ženiť. So snúbenicou Gabrielou (†56) mali už vybratý dátum svadby, no osud to zariadil všetko inak. Tmavovláska totiž pred jedenástimi dňami náhle podľahla zákernej chorobe. So smrťou svojej milovanej sa známy Čech nevie vyrovnať. Je na tom psychicky zle, nezvláda prácu!

Ladislav Frej, ktorý sa preslávil ako doktor Karel Sova mladší v Nemocnici na kraji města, plánoval svadbu s o 23 rokov mladšou Gabrielou. Dvojica mala už stanovený dátum. Herec svoju milovanú požiadal o ruku po tom, ako podstúpila onkologickú operáciu. No zákerná choroba zaútočila znova. 


Náhla smrť pred svadbou. Český herec prišiel o svoju snúbenicu


A tak sa naplnil ten najhorší možný scenár - namiesto svadby musel herec organizovať pohreb. Jeho snúbenica totiž  pred 11 dňami podľahla rakovine slinivky. Tragédia je o to väčšia, že herec kvôli vážnej chorobe prišiel už o druhú ženu svojho života - v roku 2007 podľahla rakovine pľúc jeho posledná manželka Věra.


Znovu rakovina! Český herec prišiel o snúbenicu a predtým o manželku: Odmietla chemoterapie


Niet preto divu, že Frej stratu ďalšej milovanej ženy nesie veľmi ťažko. Je na tom psychicky tak zle, že organizátori rušia jeho predstavenia. Včera mal totiž odohrať predpremiéru romantickej komédie Na zlatém jazeře, ktorá je postavená práve na Frejovi a jeho kolegyni Simone Stašovej. 

Nakoniec sa predstavenie odvolalo. „Dohodli sme sa, že bude lepšie, keď predstavenie zrušíme. Pán Frej na tom naozaj nie je psychicky dobre. Smrť priateľky ho veľmi vzala a je to pochopiteľné,“ potvrdil denníku Aha! Václav Hanzlíček z organizujúcej agentúry.

Jeho kolegyňa si však myslí, že práve práca by ho zamestnala natoľko, aby prišiel na iné myšlienky. „Láďu teraz zachráni jedine práca,“ povedala Simona, ktorá dúfa, že už 1. septembra, na kedy sa predpremiéra presunula, bude Frej opäť v plnej sile hrať.

Ladislav Frej so snúbenicou Gabrielou.
Zobraziť galériu (6)
Ladislav Frej so snúbenicou Gabrielou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ladislav Frej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu