Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ženích z markizáckej Svadby na prvý pohľad: Prezentoval sa ako podnikateľ a... Vodič kamióna!

Ivan a Lucia Zobraziť galériu (10)
Ivan a Lucia (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Vďaka markizáckej šou Svadba na prvý pohľad sa stal Ivan Plučinský známy pre celé Slovensko. S Luciou boli najzapamätateľnejší pár v relácii najmä pre ich začiatok manželstva, hádky a jej minulosť. On šiel do projektu ako podnikateľ, no biznisu sa zbavil a najnovšie sa pochválil, že sadol za volant kamióna.

Bratislavčan Ivan sa v minulosti prihlásil do experimentu, ktorý mu mal zabezpečiť nájdenie tej pravej. Šou Svadba na prvý pohľad však ani pri jednom z párov nedopadla tak, že by žili šťastne až do smrti. Ivanovi prekážala Luciina povaha, nedôverovali si a nevedeli si k sebe nájsť cestu. Okrem toho ho zrazilo na kolená, keď zistil, že nakrútila porno. Po skončení šou sa vydal svojou cestou a pokračoval v podnikaní. S tým je však teraz koniec.

Ivan sa posadil za volant kamióna.
Zobraziť galériu (10)
Ivan sa posadil za volant kamióna.  (Zdroj: Instagram I.P.)

Srdcom dobrodruh podnikal v oblasti bio potravín. Na trh priniesol značku, ktorá vyrábala a predávala 100-percentné ovocné bio šťavy, sirupy a ľadové čaje, pričom v nich nebol žiaden pridaný cukor, farbivá, arómy či konzervanty. Svoj biznis sa však rozhodol predať, čo oznámil svojim priaznivcov na Instagrame. A zároveň sa pochválil zábermi z kamióna. Posadil sa totiž za volant.

„Keď ti kamoš zavolá, že potrebuje šoféra na otočku do Nemecka. Áno, viem šoférovať kamión a mám na to vodičák. Keď som bol mladší tak som trochu jazdil počas môjho pôsobenia vo Veľkej Británii a Írsku. Kamoš potreboval výpomoc, tak som šiel, aj tak teraz nerobím nič poriadne,“ napísal k fotografiám z príležitostného záskoku. A Ivan skutočne šoféroval kedysi kamión. V jeho profile na sociálnej sieti LinkedIn sa skvie trištvrteročná pracovná skúsenosť ako vodič kamióna. Ktovie, možno pri tejto práci opäť zakotví. Minimálne dovtedy, kým sa neobjaví ďalšia výzva či zaujímavý job, ktoré momentálne hľadá.

Ivan zo šou Svadba na prvý pohľad ako kamionista (Zdroj: Instagram I.P.)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadIvan Plučinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu