Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bude to bomba! Videli sme zábery z ďalšieho elánovského muzikálu od Ďurovčíka... VIDEO zo skúšky vás dostane!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V septembri minulého roka mal v Česku premiéru v poradí už druhý muzikál s najväčšími hitmi Elánu. Nesie názov Voda a krv nad vodou a opäť vznikol pod taktovkou úspešného režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka (49). Po niekoľkých mesiacoch sa konečne dočkali aj slovenskí diváci. Na domácich divadelných doskách sa objaví už o niekoľko týždňov!

Predstavenie sa na Novú scénu dostane už na jeseň, začiatkom novej divadelnej sezóny. Vodu, ktorá u českých susedov zožala obrovský úspech, sme si mali pôvodne vychutnať o čosi skôr, oneskorenie premiéry ale zapríčinila situácia ohľadom koronavírusu.

Galéria: Česká premiéra muzikálu Voda a krv nad vodou

Bude to bomba! Videli sme zábery z ďalšieho elánovského muzikálu od Ďurovčíka... VIDEO zo skúšky vás dostane! (Zdroj: TV JOJ)
Ako sa však hovorí, na dobré sa oplatí počkať, no a v tomto prípade to platí rovno dvojnásobne. Ďurovčík do práce opäť povolal tie najväčšie muzikálové špičky. V predstavení nebudú chýbať Patrik Vyskočil či Ján Slezák, ako to už ale u neho býva zvykom, šancu dal aj mimoriadne šikovným mladým talentom.

No a keď si predstavíte, aký boom elánovský muzikál spôsobil v Česku, domáce publikum sa môže tešiť rovno dvojnásobne. O tom, že nároky nie sú vôbec prehnané, svedčia aj nedávno zverejnené zábery. Slovenská umelecká úderka už má za sebou prvé skúšky, tzv. sedačky. Práve na ne sa bol pozrieť aj štáb televízie JOJ, ktorý celú reportáž odvysielal v Ranných novinách aj v Top stare.

Jednu z hlavných úloh si zahrá Patrik Vyskočil
Zobraziť galériu (3)
Jednu z hlavných úloh si zahrá Patrik Vyskočil  (Zdroj: TV JOJ)

Herci majú za sebou prvé skúšky
Zobraziť galériu (3)
Herci majú za sebou prvé skúšky  (Zdroj: TV JOJ)

S ich súhlasom vám prvé nakuknutie do zákulisia príprav môžeme ponúknuť aj my. Pozrite sa, ako v podaní talentovaných hercov vyzerá hit Kde si. Rozhodne sa máme na čo tešiť, premiéra tohto veľkolepého počinu nás čaká už v septembri!

Viac o téme: Ján ĎurovčíkVoda a krv nad vodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu