Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra Skrúcaného a Judínyovej má už mesiac: Štefan prehovoril o živote s ňou... Z tohto si urobili tradíciu!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sú rodičmi už mesiac. Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sú rodičmi už mesiac. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Erika Judínyová (49) a Štefan Skrúcaný (60) sú už mesiac rodičmi malej Elly. V nedeľu bol Deň otcov a moderátor pri tejto príležitosti prezradil, ako vyzerajú prvé dni s malou Ellou. Z tejto činnosti si urobili tradíciu!

20. mája 2020 sa z narodenia svojich potomkov tešili rovno dva prominentné páry. Po Ivane a Mariánovi Gáboríkovcoch, ktorí sa dcérky dočkali už v noci, sa predpoludním stali rodičmi aj Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný. Markizáčka priviedla na svet dcérku, ktorej spolu s manželom dali meno Ella. 

Galéria: Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová

Od jej narodenia ubehol už mesiac... Navyše bol v nedeľu Deň otcov - portál markiza.sk preto Skrúcaného oslovil, ako tento deň rodinka oslávila a ako vyzerajú prvé chvíle s dcérkou. „Pôvodne sme na Deň otcov chceli posedieť s Erikou a deťmi na terase, ale keďže nebolo ideálne počasie, odložili sme to na najbližšie dni a vybrali sme sa s Erikou a malou Ellou na prvú prechádzku,“ prezradil Skrúcaný.


FOTO Judínyová 5 dní po pôrode opustila nemocnicu: Skrúcaný si odviedol svoje dievčatá domov!


„S kočíkom sme išli do Horského parku a Elle sa tak veľmi páčilo, že spinkala ešte dve hodiny po návrate domov. Tak sme z tejto prechádzky urobili tradíciu a povedali sme si, že ak to bude len trochu možné, budeme sa prechádzať každý jeden deň. Napríklad v pondelok sme boli na Železnej studienke,“ prezradil moderátor.

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu