Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Už je v nebi so svojím synom: Zomrel otec Jiřího Pomejeho (†54)... Zabila ho rovnaká choroba!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje (Zdroj: SITA)

PRAHA - Otca aj syna stretol rovnako krutý osud a obaja prehrali boj so zákerným ochorením. Jiří Pomeje starší podľa najnovších informácií podľahol rakovine hrtana, zomrel vraj v takmer v ten istý deň ako jeho nebohý syn.

Jiří Pomeje starší zomrel počas pandémie koronavírusu, táto informácia sa do českých médií však dostala až dnes. Priniesol ju portál Extra.cz s tým, že otec exmanžela Ivety Bartošovej zomrel takmer v ten istý deň ako jeho syn, stať sa tak teda muselo ešte niekedy koncom februára. Smutnú správu potvrdila Andrea Pomeje, vdova po Jirkovi mladšom. 

Galéria: Jiří Pomeje s manželkou Andreou
Bohužiaľ, je to pravda. Jirkov otecko zomrel takmer na deň rovnako a, bohužiaľ, ho postihlo úplne to isté, čo jeho syna, zažil aj úplne rovnaký priebeh ako Jirka,” povedala Andrea pre Extra. „Vlani, v druhej polovici roka, sa začal liečiť s rakovinou hrtanu, choroba mu ale na konci metastázovala do kostí a potom nasledoval veľmi rýchly koniec. Obaja to mali ako cez kopirák. Je to desivé,” dodala. 

Zomrel Jiří Pomeje starší. Podľahol tej istej chorobe ako jeho syn Jirka.
Zobraziť galériu (4)
Zomrel Jiří Pomeje starší. Podľahol tej istej chorobe ako jeho syn Jirka.  (Zdroj: Profimedia)

Pohreb však pán Pomeje starší nemal, možno aj to je dôvodom, prečo sa túto informáciu rodine podarilo tak dlho tajiť. Dôvody na to, aby sa posledná rozlúčka nekonala, mali hneď dva. „Pán Pomeje žiadny pohreb nemal. Jednak by k nemu došlo už v dobe koronavírusu, navyše si to Jirkov otecko ani neprial,” dodala vdova po Jiřím mladšom. 

Viac o téme: OtecJiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu