Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pôrod na spadnutie: Aktuálne FOTO tehotnej Judínyovej... Skrúcaný ju nespustí z oka!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa už čoskoro stanú rodičmi. Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa už čoskoro stanú rodičmi. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Zatiaľ čo mnohí počas korona-karantény objavili nové koníčky, či začali športovať, markizácka moderátorka Erika Judínyová (49) a jej manžel Štefan Skrúcaný (60) sa pripravovali na príchod ich prvého spoločného potomka. Pôrod je už doslova na spadnutie. A nám sa dvojicu podarilo v závere pracovného týždňa zachytiť. Pozrite, ako aktuálne vyzerá budúca mamička, ktorú starostlivý otecko po celý čas nespustil z oka!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný by sa už každú chvíľu mali stať rodičmi prvého spoločného potomka. Radostnú novinku si dvojica dlho nechávala pre seba. Na verejnosť sa dostala až v polovici februára, keď bola budúca mamička už na prelome 5. a 6. mesiaca. 


Neskutočná správa! Erika Judínyová sa pred päťdesiatkou stane mamou!


„Áno, budem mamou. Sme s manželom nesmierne šťastní a už sa na bábätko veľmi tešíme,“ potvrdila vtedy pre markiza.sk Judínyová.

Galéria: Erika Judínyová sa už čoskoro stane mamičkou.

No potom už svoje zaoblené bruško nijako neskrývala. V relácii Smotánka, ktorej je neodmysliteľnou súčasťou, hrdo nosila svoje tehotenské krivky. Kvôli korona-kríze sa však moderátorka z televíznych obrazoviek predčasne vytratila a spolu so svojím manželom sa v pohodlí domova poctivo pripravovala na príchod prvého spoločného potomka. 

Ten by sa na svet mal vypýtať už každú chvíľu. A nám sa budúcich rodičov ešte predtým podarilo nafotiť v uliciach Bratislavy. Manželia sa včera spoločne vybrali do mesta vybavovať. Zabezpečení rukavicami a rúškami na tvárach hrozbu koronavírusu zjavne neberú na ľahkú váhu... No viac ako to pútalo pozornosť Erikine bruško, ktoré napovedá, že už čoskoro budú traja.

Eriku Judínyovú a Štefana Skrúcaného sme včera zachytili v uliciach Bratislavy.
Zobraziť galériu (4)
Eriku Judínyovú a Štefana Skrúcaného sme včera zachytili v uliciach Bratislavy.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Navyše, budúci otecko ich prvého spoločného potomka svoju polovičku po celý čas nespustil z oka. Všade ju starostlivo sprevádzal a budúcej mamičke pomáhal. Dvojici a ich bábätku teda v týchto časoch prajeme najmä veľa zdravia!

Z Eriky Judínyovej je krásna budúca mamička. S manželom Štefanom Skrúcaným by sa potomka mali dočkať už čoskoro.
Zobraziť galériu (4)
Z Eriky Judínyovej je krásna budúca mamička. S manželom Štefanom Skrúcaným by sa potomka mali dočkať už čoskoro.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu