Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TRAPAS Matoviča v živom vysielaní JOJ-ky: Moderátorka prehovorila... Bola to moja mediálna smrť!

Moderátorka Mária Ölvedyová prehovorila o krušných chvíľach, ktoré jej vyrobil Igor Matovič. Zobraziť galériu (7)
Moderátorka Mária Ölvedyová prehovorila o krušných chvíľach, ktoré jej vyrobil Igor Matovič. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V čase, keď sa Igor Matovič (46) pripravoval na prebratie vlády, prijal pozvanie do jojkárskych Novín špeciál. No hneď si vyrobil trapas. Na živé vysielanie totiž zabudol prísť. Moderátorka Mária Ölvedyová (38) sa tak v úvode programu poriadne zapotila. Teraz o náročných chvíľach prehovorila - bola to vraj jej mediálna smrť!

Koncom marca sme na Topkách informovali o trapase, ktorý sa nechtiac podarilo vyrobiť Igorovi Matovičovi. V čase, keď sa chystal na prebratie našej vlády, prijal pozvanie aj do špeciálnej relácie jojkárskych Novín. Tú moderovala Mária Ölvedyová a hneď v úvode programu sa poriadne zapotila. 


TRAPAS Matoviča v JOJ-ke: Zabudol prísť na live vysielanie... Ospravedlnenie moderátorke a pozvani na kávu!


Politik totiž na vysielanie zabudol prísť. Meškal niekoľko dlhých minút, ktoré musela jojkárka zachraňovať. Najprv začala habkať, z pôvodnej diskusie sa totiž nečakane stal monológ. Navyše jej réžia po celý čas dávala do uška inštrukcie. 

Galéria: TRAPAS Igora Matoviča na JOJke

„Dovtedy však budeme musieť trochu improvizovať. A tak si môžeme ešte pozrieť... Ehm, ospravedlňujem sa, ale dostávam aj do uška rôzne pokyny... Takže prázdna stolička patrí Igorovi Matovičovi, ktorý je povestný tým, že veľmi rád mešká,“ zachraňovala vtedy situáciu Ölvedyová.

Igor Matovič na živé vysielanie niekoľko dlhých minút meškal. Moderátorka Mária Ölvedyová musela zachraňovať situáciu.
Zobraziť galériu (7)
Igor Matovič na živé vysielanie niekoľko dlhých minút meškal. Moderátorka Mária Ölvedyová musela zachraňovať situáciu.  (Zdroj: TV JOJ)

Moderátorka najnovšie prijala pozvanie ako tajný hosť do dnešnej časti obľúbenej relácie Inkognito. A reč prišla, samozrejme, aj na spomínaný trapas. Keď sa jej moderátor Vlado Voštinár opýtal, ako spomínané chvíle prežívala, išla s pravdou von. 

„Veľmi ťažko, veľmi ťažko... Hovorím, že to bola moja mediálna smrť. A nič horšie ma nečaká, tak som si povedala, že môžem prísť aj sem v zásade. Aj keď ma neuhádnete, tak to nebude väčší prúšvih,“ priznala bez zbytočných príkras Mária. 

Relácia Inkognito sa natáčala už v období karantény s prísnymi opatreniami. Nielen hádači, ale aj moderátor, hostia či dokonca celý štáb museli mať po celý čas na tvárach rúška. Navyše v sále chýbali hostia, takže o potlesk a atmosféru sa starala len štvorica hádačov. 

Mária Ölvedyová v Inkognite prehovorila o krušných chvíľach, ktoré jej spôsobil Igor Matovič.
Zobraziť galériu (7)
Mária Ölvedyová v Inkognite prehovorila o krušných chvíľach, ktoré jej spôsobil Igor Matovič.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Igor MatovičMária ÖlvedyováNoviny špeciál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu