Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vrchol nechutnosti: Študentka poslala Cibulkovej odpornú správu, praje smrť jej dieťaťu!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (30) aktuálne baví celý internet. Dôvodom je extravagantný a pomerne vyzývavý outfit na tehotenské fotenie, ktorý v nedeľu zverejnila na svojom Instagrame. Zo záberu, kde je tenistka navlečená len v priesvitnej sieťke, sa stal totálny virál a za jediný deň z neho vzniklo aj množstvo meme obrázkov. Niektoré reakcie verejnosti sú však takpovediac úplne na facku...

Komentáre na adresu Cibulkovej boli skutočne poriadne kritické. Ľudia si neodpustili slová ako vulgárne, lacné, či nevkusné, niektorí zašli ešte ďalej a Dominiku prirovnávali k istým sociálnym pracovníčkam. Blondínka teda dobre vedela, prečo pod fotkou v sieťkovanom čude vypla možnosť komentárov. Ani to však nezabránilo tomu, aby sa jej snímka stala terčom posmeškov a negatívnych reakcií.

Galéria: Dominika Cibulková má rada luxus
Aj tie najprotivnejšie poznámky sú však ničím oproti tomu, čoho sa jej dostalo od istej mladej ženy. Podľa profilu, ktorý Dominika následne zverejnila, ide o mladú študentku zo Strednej umeleckej školy v Bratislave. Keďže výučba sa nekoná a slečna zrejme nemá nič lepšie na práci, na Cibulkovú zaútočila extrémne nechutným spôsobom. 

Dominika Cibulková dostala od mladej ženy takúto nechutnú správu.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková dostala od mladej ženy takúto nechutnú správu.  (Zdroj: Instagram D.C.)

Študentka, ktorá by mala mať čo-to v hlave, si na základe kontroverzného outfitu dovolila napísať správu, za ktorú by si podľa ľudí zaslúžila prinajlepšom výchovnú facku. „Bodajby to decko, čo čakáš, zdechlo. Alebo aby sa narodilo a zaživa ho stiahli z kože,” napísala v správe, ktorú Dominika následne zverejnila. „Už tu bolo všeličo, ale toto je víťaz. Rodičia môžu byť pyšní,” zareagovala blondínka, ktorej slušné vyjadrenie je v tomto prípade mimoriadne obdivuhodné. A odvážna autorka správy? Tá má profil pre istotu zamknutý. 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu