Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dojímavé vyznanie Ivany Gottovej: Pochválila sa jednou z posledných fotiek s Karlom (†80)

Ivane Gottovej manžel Karel (†80) veľmi chýba. Zobraziť galériu (10)
Ivane Gottovej manžel Karel (†80) veľmi chýba. (Zdroj: Instagram K.G.)

PRAHA – Už je to pol roka, odkedy Karel Gott (†80) navždy odišiel po boji s akútnou leukémiou. Manželke Ivane Gottovej (44) po milovanom mužovi ostali dve krásne dcérky, tisíce spomienok a takpovediac zodpovednosť voči spevákovým fanúšikom. Prevzala tak ruku nad jeho profilmi na sociálnych sieťach, kde len včera zverejnila jednu z posledných fotografií s Karlom a pripojila dojímavé vyznanie.

Správa o tom, že o Karel Gott (†80) navždy odišiel do umeleckého neba, zasiahla pred pol rokom nielen Česko a Slovensko, ale i mnohé ďalšie krajiny, v ktorých bol známy. Posledné mesiace pred smrťou bol aktívny na sociálnych sieťach a prihováral sa svojim fanúšikom. Teraz však túto úlohu prevzala vdova po zlatom slávikovi Ivana. Včera potešila všetkých Karlových priaznivcov jednou z posledných fotografií s milovaným manželom a nezabudla pridať dojímavý odkaz pre všetkých, ktorí v týchto náročných časoch bojujú a podávajú zdravotnú pomoc tým, čo to potrebujú.

Galéria: Karel Gott

„Z celého srdca vyjadrujem podporu a obdiv všetkým, ktorí sa v týchto dňoch starajú ako o chorých seniorov v nemocniciach a rôznych zariadeniach, tak o zdravých seniorov doma. Sama dobre viem, akú láskyplnú starostlivosť či výpomoc druhých, čo i len pri nákupoch, seniori ocenia,“ začala Ivana, ktorá sa obetavo a s láskou starala o svojho milovaného manžela.

„Veľmi obdivujem a skláňam sa pred všetkými zdravotníkmi v 1. línii, ktorí s nasadením vlastného zdravia zachraňujú životy tým najviac chorým. Vážim si všetkých lekárov, sestry, ošetrovateľov, lekárnikov, hasičov, policajtov aj predavačky, ktorí v týchto dňoch vynakladajú mnoho úsilia pre bezpečnosť a pomoc nás všetkých. Myslím na vás aj na vaše rodiny. Držte sa a prajme vám veľa síl a energie,“ píše na manželovom profile Ivana, ktorá však fanúšikov zrejme potešila aj pripravovanými novinkami.

„Verím, že vás snáď budem môcť na jeseň a v zime aspoň potešiť tromi, snáď i pre vás krásnymi a dojemnými projektmi spojenými s mojím manželom Karlom. Teším sa na vás v lepších časoch,“ odkazuje ľuďom Ivana, ktorá sa na zábere láskyplne stará o speváka. Ide pri tom o jednu z posledných a najdojímavejších fotografií manželov Gottovcov. Vznikla koncom leta minulého roka, keď Karla už poriadne trápilo zdravie.

Ivana Gottová potešila priaznivcov Karla Gotta láskyplnou momentkou a dojemnými slovami.
Zobraziť galériu (10)
Ivana Gottová potešila priaznivcov Karla Gotta láskyplnou momentkou a dojemnými slovami.  (Zdroj: Instagram K.G.)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu