Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

KORONAVÍRUS Ďalší výrazný ŠKRT pre televíziu: JOJka musela stiahnuť očakávanú šou... Rozhodnutie na poslednú chvíľu!

Na obrazovkách sa neobjaví ani očakávaná Zlatá maska. Zobraziť galériu (5)
Na obrazovkách sa neobjaví ani očakávaná Zlatá maska. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ - Diváci, ktorí sa už tešili na úplne novú spevácku šou Zlatá maska, sú sklamaní. Ani táto šou sa totiž na televízne obrazovky v najbližšom čase nedostane. Tak ako pri mnohých ďalších programoch, aj v tomto prípade zaúradoval koronavírus.

Šou, ktorá sa teší úspechu vo viacerých krajinách po celom svete, mala na našich televíznych obrazovkách odštartovať už v piatok 20. marca. A hoci prísne opatrenia proti šíreniu vírusu COVID-19 zastavili už niekoľko seriálov a programov domácej produkcie, ešte v utorok nič nenasvedčovalo tomu, že by Zlatú masku mal postihnúť rovnaký osud.

Galéria: Nová spevácka šou Zlatá maska

 

Zmena plánu

Blížiace sa prvé kolo súťaže zanietene ohlasovala nielen JOJka, ale aj moderátor šou Martin Pyco Rausch. „Nik z nás donedávna ani netušil, ako rýchlo sa svet otočí iným smerom než zvyčajne. Ako mnohí píšete, je to prvý raz, keď dokážeme zmeniť svet práve sediac doma, trebárs aj pred telkou. Dúfame, že vás v týchto časoch aspoň trochu zabavíme, v lepšom prípade aj rozosmejeme. Nová šou Zlata Maska štartuje už o 5 dní,” tešil sa moderátor, ktorý sa mal na obrazovke objaviť po dlhšej odmlke.

Svetová šou sa mala na televízne obrazovky dostať už v tento piatok.
Zobraziť galériu (5)
Svetová šou sa mala na televízne obrazovky dostať už v tento piatok.  (Zdroj: TV JOJ)

Žiaľ, už o deň neskôr sa musel podeliť s fanúšikmi o nepríjemnú správu, že televízia z pochopiteľných dôvodov šou do vysielania zatiaľ nezaradí. „Nová šou Zlatá maska sa odkladá! Mrzí ma, že vás nebudeme môcť rozveseliť v týchto vážnych časoch,” oznámil na svojom Instagrame Pyco.

Televízia JOJ bola nútená na poslednú chvíľu šou odložiť.
Zobraziť galériu (5)
Televízia JOJ bola nútená na poslednú chvíľu šou odložiť.  (Zdroj: Instagram P.)

Hoci všetky súťažné kolá zábavnej šou sú už natočené, televízia ešte pracovala na postprodukcii či ďalších dokrútkach. Keďže sa však Slovensko snaží obmedziť pohyb na verejnosti čo najviac, televízia sa nakoniec rozhodla pre radikálny krok, aby tak ochránila svojich zamestnancov. „Ide o tímy ľudí v strižniach, zvukovýrobe, v grafických štúdiách a tiež o tímy ľudí, ktorí pracujú na promovaní relácie a mnoho ďalších. Dúfame, že naši diváci tento krok vedenia televízie pochopia. Šou uvedieme v čase, keď nám to situácia na Slovensku umožní,” vysvetlila JOJka.

Hoci sú všetky kolá šou už natočené, televízia ešte pracovala na postprodukcii. Tú museli, žiaľ, prerušiť.
Zobraziť galériu (5)
Hoci sú všetky kolá šou už natočené, televízia ešte pracovala na postprodukcii. Tú museli, žiaľ, prerušiť.  (Zdroj: TV JOJ)

I keď momentálne všetko závisí od ďalšieho vývoja situácie ohľadom koronavírusu, televízia dúfa, že šou bude môcť nasadiť čím skôr. „S veľkou pravdepodobnosťou by sa Zlatá maska mala objaviť v jesennej televíznej štruktúre,” uviedla PR manažérka televízie Katarína Gajdošíková. Šou podľa nej v najbližších týždňoch nahradia celovečerné filmy.

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Zlatá maskaby sa na obrazovky mala dostať na jeseň.
Zobraziť galériu (5)
Zlatá maskaby sa na obrazovky mala dostať na jeseň.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TV JOJMartin Pyco RauschZlatá Maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu