Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká hviezda o nahote pred kamerou: Vyzleč sa a toč? To ani náhodou... TAKTO to funguje!

Tatiana Dyková Zobraziť galériu (4)
Tatiana Dyková (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sa v jednom z bratislavských kín konala dlhoočakávaná premiéra ďalšieho evitovky Príliš osobná známosť. Okrem celebritných hostí si romantickú komédiu prišli vychutnať aj samotní hlavní protagonisti. Medzi nimi aj herečka Táňa Dyková (41), ktorá nám porozprávala niekoľko zaujímavých pikošiek!

Atraktívna herečka si vo filme zahrala úlohu temperamentnej Simony, ktorá v láske príliš šťastia nemala, neskôr ho našla po boku výstredného maliara Viktora. Toho stvárnil exotický Janko Popovič Volarič, no a dvojica nemala počas nakrúcania núdzu o niekoľko vtipných momentov.

Česká hviezda o nahote pred kamerou: Vyzleč sa a toč? To ani náhodou...TAKTO to funguje!
Tento fešák totiž pochádza z Chorvátska, obaja sa teda museli vysporiadať s rečovou bariérou. „Ak aj mal nejaký brbt, ja som mu vôbec nerozumela. Mala som naučené nejaké jeho posledné slová alebo vety a tak som pochopila, že idem hovoriť ja,” prezradila nám ryšavka s úsmevom spôsob, akým dokázala nadväzovať na reč svojho kolegu. 

K hereckému povolaniu občas patrí aj nahota. Kým niektorí umelci odhaľovať svoje telo pred kamerami odmietajú, iní sa na odvážnejšie scény nahovoriť nechajú. Sexi scény nechýbali ani v Príliš osobnej známosti, najviac si ich odkrútila práve Táňa s Jankom. My sme sa pýtali, ako sa s týmito momentmi pasuje, kde sú jej hranice a prezradila nám aj to, ako pracuje na svojej dokonalej postave. Viac sa dozviete v našom videorozhovore vyššie!

Viac o téme: Príliš osobná známosťTatiana Dyková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu