Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná porotkyňa SuperStar provokuje: Vytasila nadupaný dekolt!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Bývalá účastníčka a aktuálne nová porotkyňa speváckej šou SuperStar Monika Bagárová (25) sa na Prvý sviatok vianočný pochválila radostnou novinkou. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko, ktorého otcom je zápasník MMA Makhmud Muradov (29). Sympatická brunetka sa len nedávno zúčastnila tlačovky televízie Nova k pripravovanému projektu a na prítomných vytasila nadupaný dekolt!

Monika Bagárová sa všetkým do pamäti zapísala ako účastníčka prvej SuperStar, ktorá spojila Čechov a Slovákov. V roku 2009 sa predstavila ako pätnásťročné dievčatko so speváckym talentom. Po 11 rokoch zasadne na opačnú stranu - do porotcovského kresla, dokonca vedľa kata Paľa Haberu, ktorý vtedy rozhodoval o jej postupe ďalej, ale aj vedľa Leoša Mareša, ktorý šou v roku 2009 moderoval.

Monika Bagárová bola v roku 2009 v SuperStar súťažiacou.
Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová bola v roku 2009 v SuperStar súťažiacou.

O osude mnohých talentovaných spevákov a speváčok bude Monika Bagárová rozhodovať s bábätkom pod srdcom. Umelkyňa, ktorá je aktuálne v 5. mesiaci, sa len pred pár dňami zúčastnila tlačovky televízie Nova, ktorá bude spoločne s Markízou kooperovať na projekte SuperStar. Práve k nadchádzajúcej šou bola táto tlačovka zvolaná a Monika všetkým prítomným doslova vyrazila dych.

Kto by totiž čakal, že ako budúca mamička a krásna tehuľka nechá vyniknúť v outfite svoje rastúce bruško, tak sa mýlil. Brunetka má stále čo ukázať a jej prednosťou je rozhodne aj jej dekolt. Ten vystavila v plnej kráse. Siahla totiž po odvážnom čiernom saku s hlbokým výstrihom, v ktorom ukrývala čipkovanú podprsenku. Nuž, najmä muži mali na čo pozerať. Monika bola totiž aj napriek požehnanému stavu poriadne sexi. Veď posúďte sami.

V tomto roku bude Monika Bagárová porotkyňou v SuperStar. Na tlačovke televízie Nova sa ukázala s nadupaným dekoltom.
Zobraziť galériu (6)
V tomto roku bude Monika Bagárová porotkyňou v SuperStar. Na tlačovke televízie Nova sa ukázala s nadupaným dekoltom.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu