Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasmina Alagič dva mesiace po pôrode: Šokujúce rozhodnutie...TOTO ženy bežne nerobia!

Jasmina Alagič dva mesiace po pôrode: Šokujúce rozhodnutie! Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič dva mesiace po pôrode: Šokujúce rozhodnutie! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Neubehli ešte ani dva mesiace odkedy Jasmina Alagič Vrbovská (30) priviedla na svet synčeka Sanela. Ak by ste však očakávali, že sa v tomto období bude exotická kráska venovať vyslovene iba materským povinnostiam, boli by ste na omyle....

Ešte stále pomerne čerstvá mamička sa rozhodla vhupnúť späť do pracovného kolotoča. Teda aspoň čiastočne. Už prednedávnom na sociálnej sieti spomínala, že chystá nakrúcania pre Fashion TV, no na svoje plecia si vzala aj niečo ďalšie. Opäť bude moderovať jednu z najprestížnejších spoločenských udalostí roka. 

Reč je už o siedmom ročníku dobročinnej akcie Fashion Sprakling Charity Night. Ten Jasmina moderovala napríklad aj minulý rok, kedy sa jej podaril naozaj husársky kúsok. Vďaka svojmu humoru a šarmu na charitatívnom večere predala obraz samej seba, kupec za dielo vysolil sumičku 3000 eur. Tá, samozrejme, poslúžila pre dobrú vec, rovnako ako tie ďalšie. 

Minulý rok sa Jasmine podarilo predať obraz samej seba. Spokojný kupec zaň zaplatil 3000 eur.
Zobraziť galériu (4)
Minulý rok sa Jasmine podarilo predať obraz samej seba. Spokojný kupec zaň zaplatil 3000 eur.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Akciu Fashion Sparkling Charity Night každoročne organizuje Gabika Drobová.
Zobraziť galériu (4)
Akciu Fashion Sparkling Charity Night každoročne organizuje Gabika Drobová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Projekt Fashion Sparkling Charity Night som moderovala prvýkrát s Jurajom Bačom v roku 2017. Je to úžasný večer, ktorý má zmysel a ja som nesmierne rada, že aj ja môžem svojou troškou prispieť tomu, že pomôžeme tam, kde je to potrebné," povedala nám Jasmina, z čoho je úplne zrejmé, prečo sa rozhodla kývnuť na ponuku od Gabiky Drobovej a udalosť bude mať pod taktovkou aj tento rok.

Projekt Fashion Sprakling Charity Nigh bude totiž opäť pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Jasmina teda na chvíľočku odloží materské povinnosti bokom, o maličkého Sanela však bude určite dobre postarané. Na starosť ho však asi nedostane pyšný otecko. „Ešte to nie je na sto percent, ale zatiaľ to vyzerá tak, že Paťo ma bude na tento event sprevádzať. A možno nielen to, len nechcem prezrádzať viac. Hostia večera si za svoju veľkorysosť zaslúžia byť prekvapení," dodala na záver. Zjavne sa teda je na čo tešiť.

 

Viac o téme: Jasmina Alagič VrbovskáFashion Sprakling Charity Night
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu