Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Luberdová a Hanychová ukazovali prsia, jojkárska hviezda úplne všetko: NAOSTRO!

Dámy vyvetrali poriadne odvážne kúsky. Zobraziť galériu (12)
Dámy vyvetrali poriadne odvážne kúsky. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V nedeľu sa v Prahe oslavovala ženská krása. Česko-slovenská porota vyberala spomedzi finalistiek oboch krajín novú kráľovnú krásy. Na galavečer v pražskom Karlíne sa prišli pozrieť aj mnohé známe krásky. A niektoré z nich doslova pútali pozornosť.

Voľba novej kráľovnej krásy tento rok dostala opäť nový šat. Netradične sa totiž slovenská súťaž Miss Universe spojila s Českou Miss a svoje víťazky volili Česi i Slováci spoločne. Finále sa konalo v stovežatej Prahe a ujsť si ho nenechalo ani množstvo prominentných hostí či krásnych dám, ktoré v horúcom počasí vyvetrali poriadne horúce outfity.

Luberdová a Hanychová ukazovali
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Už pri príchode tak na seba upútala česká modelka a moderátorka Agáta Prachařová. Manžel, známy hudobník a herec Jakub Prachař, s ktorým momentálne prechádzajú manželskou krízou, jej síce spoločnosť na galavečere nerobil, no Agáta sa pochválila aspoň poriadne nadupaným výstrihom.

Luberdová a Hanychová ukazovali
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Zahanbiť sa nenechala ani slovenská kráska a 1. vicemiss Slovensko z roku 2003 Mirka Luberdová. Na červenom koberci predviedla nielen dokonale štíhle nohy, ale aj poriadne hlboký výstrih, pri ktorom len málokoho napadne, že Mirka je už dvojnásobnou mamou.

Luberdová a Hanychová ukazovali
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Pomyselného bobríka odvahy však dámam nekompromisne vyfúkla jojkárska hviezdička Nela Slováková. Tej spod zmyselných šiat vykúkali nielen bradavky, ale blondínka v dráždivom modeli ukázala takmer všetko. Rozparok, ktorý sa začínal už pod prsiami, odhalil Neline ladné nohy, no prezradil aj to, že kráska prišla na honosný večer takpovediac "naostro".

A Nela sa veru musela poriadne obracať, aby si neposlušné šaty ustrážila. V niektorých chvíľach totiž so sexi kúskom zápasila tak, že tŕpol nielen jej partner, ale dych pravdepodobne zadržiavali i okolostojaci hostia. Nela však večer ustála na dámu a v žiarivej róbe patrila rozhodne k najkrajším dámam večera.

Naše redaktory na galavečer Česká Miss a Miss Universe Slovenská republika 2019 obliekla značka La Sicilia.

Viac o téme: Miroslava LuberdováNela SlovákováAgáta Prachařová Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu