Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Verešová ukázala sexi bielizeň a Mórová: Fúúú, napratané prsia v hlbokom výstrihu!

Eva Verešová a Diana Mórová zvolili na večer sexi outfit! Zobraziť galériu (26)
Eva Verešová a Diana Mórová zvolili na večer sexi outfit! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu hostil jeden z bratislavských barov v centre mesta príjemnú akciu. Večer sa niesol v duchu ginu a jednu novinku dokonca jeho tvorcovia aj pokrstili. Krstnou mamou sa stala herečka Diana Mórová (48), ktorá zvolila šaty s hlbokým výstrihom a páni na nej mohli oči nechať. Nezaostávala ani modelka Eva Verešová (37), ktorá všetkým prítomným ukázala sexi bielizeň!

Predvčerom sa v jednom z bratislavkých barov lial gin doslova potokom. Okrem vyhlásenia víťaza semifinále medzinárodnej barmanskej súťaže Legends of London sa krstila aj novinka. Gin, ktorý si obľúbia aj mnohé ženy. A zrejme práve preto si za krstnú mamu zvolili herečku Dianu Mórovú.

Tá síce na akciu dobehla s meškaním, pretože tesne pred krstom ešte natáčala, no rozhodne sa na ňu oplatilo počkať. Didi sršala dobrou náladou a pozitívnou energiou a všetkých prítomných pánov očarila voľbou šiat. Vybrala si model lichotiaci jej postavy a s poriadne odvážnym výstrihom. S jej figúrou si to však rozhodne môže dovoliť.

Diana Mórová vyrážala dych svojím hlbokým sexi výstrihom.
Zobraziť galériu (26)
Diana Mórová vyrážala dych svojím hlbokým sexi výstrihom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Prítomných pánov podráždila aj niekdajšia víťazka Miss Slovensko z roku 2002 Eva Verešová. Na akciu dorazila s manželom Dušanom Novotom a na sebe mala romantický ružový outfit. Zladila k nemu aj sexi čipkovanú podprsenku s kamienkami, ktorá spod saka nezbedne vykúkala. Raz darmo, dámy vedia, ako sa nahodiť a stiahnuť na seba pozornosť! Obom to veľmi pristalo.

Andrei Verešovej spod saka vykúkala sexi čipkovaná podprsenka.
Zobraziť galériu (26)
Andrei Verešovej spod saka vykúkala sexi čipkovaná podprsenka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Diana MórováEva Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu