Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dusno na svadbe Malachovskej: Herec sa po rokoch stretol s exmanželkou!

Na svadbe Kristíny Malachovskej bolo dusno. Zobraziť galériu (5)
Na svadbe Kristíny Malachovskej bolo dusno. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Nepríjemný moment. Aj tak by sa dala opísať situácia, ktorá vznikla počas svadby dcéry moderátorky Ivety Malachovskej (54), Kristíny. Na obrade sa totiž okrem jej strýka, herca Sväťa Malachovského (47), objavila aj jeho exmanželka Ľubica (44). A to doslova v tesnej blízkosti!

V uplynulú sobotu bol v rodine Malachovských veľký deň. Ostrieľaná moderátorka Iveta Malachovská s manželom Martinom Malachovským (51) totiž vydávali svoju jedinú dcéru Kristínu. Tá povedala áno športovcovi Adamovi Kocianovi (24). Novomanželia sa po skončení civilného obradu, ktorý sa konal v Bratislavskom primaciálnom paláci, presunuli na nádvorie, kde prijímali gratulácie od pozvaných hostí. V istej chvíli však nastal tak trochu trápny moment.

Dusno na svadbe Malachovskej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Benko)

V rade gratulantov sa totiž v tesnej blízkosti ocitli herec Sväťo Malachovský a jeho exmanželka Ľubica Čekovská. Dvojica sa rozviedla ešte v roku 2016. Dôvodom ukončenia ich vzťahu bol práve herec, ktorý našiel lásku v náručí hereckej kolegyne, Petry Molnárovej. Párik odvtedy stihol nielen svadbu, ale tešia sa aj z prvého spoločného synčeka Tima. Navyše, Petra už čoskoro privedie na svet aj druhé dieťa. Snáď aj kvôli vysokému štádiu tehotenstva, alebo skrátka pre pokoj v rodine, sa medzi hosťami neukázala.

Dusno na svadbe Malachovskej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Benko)

I keď pre prítomných išlo pravdepodobne o nepríjemnú situáciu, stretnutie exmanželov sa konalo bez akejkoľvek drámy. Dvojica sa len zbežne pozdravila a po krátkej chvíli Ľubica spoločnosť opustila.

Viac o téme: Iveta MalachovskáSväťo MalachovskýĽubica Čekovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu