Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké ZMENY na obrazovkách Jojky: Obľúbená relácia už nikdy nebude ako predtým!

TV joj pripravuje výrazné zmeny v jednej z obľúbených šou. Zobraziť galériu (6)
TV joj pripravuje výrazné zmeny v jednej z obľúbených šou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Po niekoľkomesačnej pauze sa diváci a fanúšikovia zábavnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja konečne dočkajú jej návratu. Obľúbená relácia z prostredia kuchyne však pred opätovným spustením prejde niekoľkými zásadnými úpravami. Zmení sa kuchyňa, i pravidlá.

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Televízia sa totiž rozhodla zaradiť naspäť do vysielania populárnu šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Jednu zo svojich najúspešnejších relácií predvedie po krátkej odmlke v úplne novom šate. Meniť sa bude interiér kuchyne, v ktorej sa šou nakrúca. Okrem tých vizuálnych však čakajú nielen na divákov, ale aj na súťažiacich aj ďalšie výrazné zmeny.

Veľké ZMENY na obrazovkách
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Tie sa budú týkať hlavne pravidiel. V nových epizódach už totiž súťažiaci nebudú vypadávať po prvej prehre, ale proti tímu súperov budú bojovať celý týždeň. Ich šanca zabojovať o výhru sa tak znásobí. O 500 eur tak môže súťažná dvojica bojovať každý deň a v závere si odniesť spolu až 2500 eur. Na ďalší týždeň zabojujú iné súťažné tímy. Už sa teda nestane, že niektorí súťažiaci pobudnú na obrazovkách niekoľko týždňov. „Po novom si rodiny budú môcť nakrúcanie užiť oveľa viac, keď už nebudú po prvom neúspešnom pokuse, kedy neraz pre nervozitu či stres z kamier recept nezvládli podľa predstáv, vypadávať. Každý týždeň sa proti sebe postavia dve dvojice, ktoré budú mať aj v prípade neúspechu šancu na reparát," prezradil prostredníctvom sociálnej siete generálny riaditeľ Joj, Marcel Grega.

Veľké ZMENY na obrazovkách
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ohľadom zmien sme kontaktovali aj samotnú televíziu. Tí však ďalšie detaily okolo projektu zatiaľ držia v tajnosti. „Kuchársku šou Moja mama varí lepšie ako tvoja aktuálne opäť nakrúcame. Diváci sa na jej pokračovanie môžu tešiť už čoskoro," uviedla pre Topky.sk PR manažérka televízie Lucia Kulihová.

Na sociálnej sieti si už sľubované zmeny získavajú pozitívne ohlasy. O tom, či bude mať vynovená šou na televíznych obrazovkách úspech, rozhodnú nakoniec práve diváci.

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu