Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský ŠOK pre divákov: Obľúbené markizácke tváre skončili... Šebová aj Polnišová prišli o džob!

Markíza mení vysielacie plány. Zobraziť galériu (7)
Markíza mení vysielacie plány. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza stihla počas uplynulých rokov predstaviť divákom už niekoľko zábavných relácií. Poslednou v poradí bol Kredenc. Diváci, ktorí si túto zábavnú skeč šou obľúbili, však teraz majú hlavu v smútku. Z obrazoviek sa už pred časom vytratila a zdá sa, že je s ňou definitívny koniec...

Počas mnohých rokov vysielania mohli diváci televízie Markíza vidieť už niekoľko komediálnych relácií. Poslednou z nich bola šou Kredenc, ktorú televízia vysielala od roku 2014 a tešila sa vysokej sledovanosti. Postupne však jej popularita klesala, až sa o pár rokov dostala k podpriemerným číslam. Markíza napokon zábavnú reláciu stiahla už na jeseň minulého roku.

Obrovský ŠOK pre divákov:
Zobraziť galériu (7)

Stále sa však hovorilo iba o prestávke v nakrúcaní. Teraz ale Kredencu definitívne odzvonilo. Informáciu potvrdil Dano Dangl, ktorý sa s televíziou na ďalšom pokračovaní relácie nedohodol. „Pre mňa je Kredenc uzatvorená kapitola,” uviedol pre Eurotelevíziu.

So šou, v ktorej sa blysli aj obľúbení herci ako Petra Polnišová, Zuzana Šebová alebo Michal Kubovčík, sa tak budeme musieť rozlúčiť. Herci však v samotnej Markíze nekončia a naďalej zostávajú v ďalších projektoch – v seriáli Horná Dolná či v novo rozbehnutej zábavnej šou Klamal by som ti.

Obrovský ŠOK pre divákov:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dangl, ktorý Kredenc produkoval, navyše momentálne pracuje na ďalších plánoch, medzi inými sa opäť skloňuje aj zohraná Partička. „S mojím tvorivým tímom chystáme niekoľko nových projektov, ale z minulosti mám pravidlo nerozprávať o veciach, ktoré ešte nie sú celkom jasné,” uzavrel neurčito moderátor a producent. Pravdepodobne sa tak čoskoro dočkáme prekvapenia v podobe novej relácie.

Viac o téme: Zuzana ŠebováKredencPetra PolnišováMichal Kubovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu