Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Radosť v rodine Moniky Hilmerovej: Domácnosť sa rozrástla o ďalšieho člena!

Monika Hilmerová a Jaro Bekr ukázali najnovší prírastok do rodiny. Zobraziť galériu (5)
Monika Hilmerová a Jaro Bekr ukázali najnovší prírastok do rodiny. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V rodine Moniky Hilmerovej (44) a Jara Bekra (46) vládne radosť. Herečka a tanečník vychovávajú svoje dve ratolesti, a teraz sa ich rodina rozrástla o ďalšieho člena. Najnovšia posila ich klanu je skutočne rozkošná.

Reč je o šteniatku, ktoré si rodinka zaobstarala a zdá sa, že herečka si chlpatú guľku skutočne zamilovala. A niet sa čomu čudovať. Ginger, ako ju majitelia pomenovali, je skutočne rozkošná. Monika sa fotografiami pochválila na svojom Instagramovom profile. „Vždy sme vedeli, že si raz psa kúpime, máme k tomu vzťah. Rasu, ako aj čas, kedy si ho zadovážime, sme starostlivo vyberali." priznala herečka.

Radosť v rodine Moniky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.H., )

Malý chlpáč sa teraz ešte nosí na rukách, no čoskoro z neho bude poriadny kus! Ide totiž o plemeno veľkého švajčiarskeho salašníckeho psa, ktorý v dospelosti dosiahne váhu aj 60 kíl. Zatiaľ však šteniatko robí radosť. 

A komu nakoniec prischne starostrlivosť o malú Ginger? Aj v tomto už má rodinka jasno. „Staráme sa o ňu spoločne, ale výcvik bude mať na starosti môj muž. Veľmi sa z nej všetci štyria tešíme!" Prajeme naozaj pevné nervy.

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu