Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Radikálna zmena imidžu hviezdy Oteckov: Monika, veď vyzeráš ako...!

Monika Hilmerová Zobraziť galériu (6)
Monika Hilmerová (Zdroj: Instagram M.H.)

BRATISLAVA - V seriáli Oteckovia stvárňuje Monika Hilmerová (44) matku štyroch detí. V súkromí má dve krásne ratolesti s manželom, tanečníkom Jarom Bekrom (46). Hoci je stálicou na televíznych obrazovkách a ako postava Lucie má už aký-taký imidž, v súkromí sa rozhodla pre výraznú zmenu. Pre herečku to však nie je žiadna novinka, pretože podobnú premenu už raz absolvovala.

Nežná blondínka sa v seriáli pasuje s úlohou štvornásobnej mamy, ktorej účes je taký akurát maminkovský. Keď treba, vyčarí z vlasov dokonalú frizúru na večer, keď sa venuje deťom, jednoducho zopne do gumičky. Tomu je však nateraz koniec.

Zmenu účesu avizovala Monika Hilmerová na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (6)
Zmenu účesu avizovala Monika Hilmerová na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram M.H.)

Monika Hilmerová sa totiž rozhodla, že sa opäť vráti ku krátkemu účesu. Nie je to prvýkrát, čo herečka výrazne skrátila svoju korunu krásy. Už v minulosti ju takto diváci vídali v obľúbenom seriáli Búrlivé víno z produkcie Markízy. A práve k postave z rodinného seriálu z prostredia viníc ju prirovnávajú fanúšikovia. „Eva Dolinská Riečná Roznerová is back (je späť, poznámka redakcie)" napísala k záberu s novou frizúrou jedna z Monikiných fanúšičiek.

Teraz ostáva len otázkou, či tvorcovia jej nový účes zakomponujú do deja ako zmenu imidžu jednej z hlavných postáv, alebo to vyriešia parochňou, aby ju nechali v rovine, v akej sú na ňu diváci zvyknutí. Nech sa už rozhodnú akokoľvek, Monike to aj s krátkymi vlasmi veľmi pristane.

Neskôr sa už pochválila krátkym zostrihom. Monika Hilmerová zožala obrovskú pochvalu.
Zobraziť galériu (6)
Neskôr sa už pochválila krátkym zostrihom. Monika Hilmerová zožala obrovskú pochvalu.  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu