Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To je ale HANBA! Českého slávika Gotta zadržala ochranka: Nechceli ho pustiť na štadión!

Karla Gotta nechceli pustiť na štadión. Zobraziť galériu (10)
Karla Gotta nechceli pustiť na štadión. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Karel Gott (79) je českou speváckou hviezdou najvyššieho rangu. Majstra spoznávajú tisíce ľudí, obdivujú starí aj mladí, za čo si odniesol niekoľkokrát ocenenie Zlatý slavík v kategórii spevák. Hviezda sa však stretáva aj s nepríjemnými situáciami. Rovnako ako naposledy, keď ho nechceli s manželkou pustiť na štadión pozrieť si exhibičný zápas!

Spevák so zlatom v hrdle sa vo štvrtok vybral na exhibičný zápas aj so svojou manželkou Ivanou. Zápas, ktorý sa konal ako rozlúčka Radka Štěpánka s tenisom, bol v pražskej O2 Aréne. Hoci dobehli manželia Gottovci na poslednú chvíľu, športový večer si mohli pokojne ešte vychutnať. Nebyť ochrankárov pri vstupe.

Karel s manželkou prišli do O2 Arény až okolo 19-ej hodiny. Rovnako ako všetci návštevníci museli prejsť cez turnikety a bežnú bezpečnostnú prehliadku. Na tom by nič nebolo, keby majstra neposielali hore-dolu. Keď totiž prešli manželia prvým bezpečnostným rámom pri vchode č. 10, poslali ich ešte k deviatke.​

Tu sa Karel Gott pri prehliadke ešte usmieval.
Zobraziť galériu (10)
Tu sa Karel Gott pri prehliadke ešte usmieval.  (Zdroj: Profimedia)

Aj napriek dôkladnej kontrole však Gott neustále pípal. Preto ich ochrankári pri vchode zadržali a museli tak čakať na supervízora. Spevák sa spočiatku síce usmieval, no aj jemu postupom času dochádzala trpezlivosť a bolo na ňom vidieť, že je z celej situácie rozladený. Práve kvôli týmto kontrolám, totiž pár takmer nestihol začiatok exhibičného zápasu.

Karla Gotta zadržali ochrankári a nechceli ho pustiť na štadión.
Zobraziť galériu (10)
Karla Gotta zadržali ochrankári a nechceli ho pustiť na štadión.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu