Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mikla sa zrútil priamo pred kamerami: TOTO položilo známeho búrliváka!

Robo Mikla Zobraziť galériu (6)
Robo Mikla (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Robo Mikla (36) už nejaký ten týždeň bojuje na markizáckej Farme, ktorá je pre neho akýmsi detoxom. Spevák má za sebou pomerne kontroverznú minulosť a netají sa tým, že jeho život nebol prechádzkou ružovou záhradou. Pobyt v rybárskej osade ďaleko od bežného sveta mu dáva priestor, aby si usporiadal myšlienky. Ako sa však zdá, vyrovnaný sám so sebou nie je ani zďaleka...

„Keby som nešiel sem, tak sa dám zavrieť dakde. Na dva – tri mesiace. Išiel by som znova na liečenie,“ nechal sa počuť v najnovšej epizóde Farmy, kde sa s touto myšlienkou zveril svojej kamarátke Silvii Šuvadovej. Krátko nato sa úplne opustil.

V príbytku totiž našiel mláďatká myši, ktoré sa spolu s ich mamou rozhodol bezpečne prepraviť na ostrovček v jazere. „Všetky zvery, na ktoré som v živote kričal a škaredo im nadával, mi musia odpustiť. Za toto,“ povedal pri stavaní škatuľky, do ktorej zvieratá bezpečne uložil. Keď sa vrátil späť, taký nadšený už nebol.

Robo našiel mláďatká myši, ktoré prepravil na ostrovček v jazere.
Zobraziť galériu (6)
Robo našiel mláďatká myši, ktoré prepravil na ostrovček v jazere.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Krátko na to sa zrútil a nedokázal udržať slzy.
Zobraziť galériu (6)
Krátko na to sa zrútil a nedokázal udržať slzy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pred kamerami sa úplne zložil a rozplakal. „Odplával som a cestou späť sa mi vybavilo všetko... všetko zlé, čo som v živote urobil. Komukoľvek. Ľuďom, zvieratám. A všetko zlé, čo je v nás,“ zamyslel sa a po tvári mu začali tiecť slzy.

Je teda zjavné, že Robo so svojimi démonmi ešte stále bojuje, a to aj napriek tomu, že diváci si ho naozaj obľúbili a doteraz na Farme neurobil nič, za čo by sa musel hanbiť. „Tak sa to vo mne celé prebralo. Radosť z toho, že som zachránil matku s deťmi a smútok z toho, čo všetko zlé som v živote urobil. Aspoň tie zvieratá mi odpustia,“ dodal s plačom. Nuž, zdá sa, že jeho pobyt v rybárskej osade ešte bude naozaj zaujímavý a fanúšikovia šou sa majú na čo tešiť...

Robo Mikla našiel v osade malé myšky, ktoré sa rozhodol zachrániť.
Zobraziť galériu (6)
Robo Mikla našiel v osade malé myšky, ktoré sa rozhodol zachrániť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Robo MiklaFarma X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu