Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna markizáčka oznámila radostnú novinku: Idem sa vydávať!

Eva Zelníková Zobraziť galériu (4)
Eva Zelníková (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Už onedlho z nej bude nevesta! Sexicu Evu Zelníkovú (23) verejnosť pozná najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej Farme, kde sa postarala o poriadny rozruch. Napriek tomu, že doma na ňu čakal snúbenec, mala podozrivo blízko k svojmu spoluhráčovi Stanovi. S partnerom si teda prešli menšou krízou, ktorú sa im však napokon podarilo zažehnať. No a najnovšie sa kráska pochválila radostnou správou!

Hoci ich vzťah kvôli Farme prešiel skúškou, zdá sa, že Eva a Matúš sú momentálne šťastní ako nikdy predtým. A svedčí o tom aj fakt, že už o mesiac si povedia svoje „áno“. Eva sa krásnou novinkou pochválila rovno na sociálnej sieti. „Ľúbime sa, chceme sa smiať. Mať krásny život, rodinu tvoriť, detičky mať. Chceme spolu zostarnúť, snívať... a preto vám rodina a priatelia chceme povedať: Budeme sa brať,“ napísala blondínka na Instagrame k spoločnej romantickej fotografii.

Eva Zelníková a jej Matúš sa už čoskoro stanú manželmi.
Zobraziť galériu (4)
Eva Zelníková a jej Matúš sa už čoskoro stanú manželmi.  (Zdroj: Instagram E.Z.)

Termín svadby zjavne prezradila preto, že sa o plánovanej svadbe začalo v ich okolí už čo-to hovoriť. „Tak a je to oficiálne vonku... keďže sa to už dlhšie pošepkáva a termín je za rohom,“ priznala známa sexica a dokonca sa pochválila aj svadobným oznámením, na ktorom svieti dátum 18. 8. 2018. Presné miesto a čas si však zaľúbenci chcú zatiaľ nechať pre seba.

Viac o téme: Eva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu