Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantná FOTO Kucherenko: Na štyroch s vykúkajúcim prsom!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko

BRATISLAVA – Dráždi! Silvia Kucherenko (34), ktorá je známa najmä svojimi veľkými perami a slovnými perlami, sa opäť postarala o rozruch. Niet sa však čomu čudovať, veď blondínka disponuje aj po dieťati super sexi postavičkou. A najnovšie sa nechala nafotiť v póze, ktorá mnohým chlapom vyrazí dych.

Silvia Kucherenko prostredníctvom sociálnych sietí pravidelne dráždi fantáziu svojich fanúšikov. Provokatívna Slovenka totiž na väčšine svojich fotografií vystavuje na obdiv svoje ultra štíhle telo, ktoré mnohým mužom doslova berie dych.

No a o ich hriešne myšlienky sa táto instagramová hviezdička postarala opäť. V rámci svojho plážového fotenia nahodila dráždivú pózu na „všetkých štyroch“ v sexi červených šatách, ktoré v oblasti dekoltu voľne viali, a tak skôr chtiac ako nechtiac ukázala blondínka aj vykúkajúci silikónový prsník. Stačilo málo a bol by vonku... Na tieto šťavnaté obliny si páni musia nechať zájsť chuť, ale pohľad na túto pikantnú foto určite vyburcuje aspoň ich fantáziu. Nemyslíte? Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu